Casnicia…

Posted: octombrie 2, 2010 in Fără categorie

Pentru a face parte din societate ca un cetăţean respectabil trebuie, la un moment dat, să te căsătoreşti. Ca să nu te mai arate cu degetul toate mătuşile trecute de 60 de ani, să nu te mai compătimească prietenii şi… din cauza altor motive absurde. Totuşi, mulţi dintre cei care spun „Da” în faţa ofiţerului stării civile îşi leagă destinele din prostie. Află care sunt cele mai stupide motive pentru care să te căsătoreşti.

1. Pentru că toţi ceilalţi o fac

Dacă eşti trecut de 30 de ani şi toţi colegii, prietenii sau cunoştinţele au familii, începi să te simţi singur şi stingher. Astfel, alegi să scapi de griji şi te căsătoreşti.

2. Pentru a le face nepoţi părinţilor

Ajunşi la bătrâneţe, părinţii tăi îşi doresc să urmeze cursul firesc al vieţii şi să devină bunici. Te simţi presat şi zici că asta-i viaţa. Îţi cauţi soţ/soţie şi faci marele pas.

3. Pentru a avea cu cine să împarţi cheltuielile

Vrei să ai cu cine să împarţi chiria, să îţi cumepri o maşină sau să-ţi faci credit imobiliar? Unii cred că soluţia e să fii căsătorit şi îşi pun repede verighetele pe degete.

4. Pentru a vedea cum e

Curiozitatea asta poate să îţi facă uneori mai mult rău decât bine. Vrei să vezi şi tu cum e să fii serios, casnic, cuminte, la casa ta, cu capul pe umeri sau orice altă sintagmă cu care ai putea să asociezi căsnicia.

5. Pentru a avea cu cine să faci sex

Nu eşti genul care să sară din floare în floare şi totuşi sexul este important pentru tine. Crezi că dacă te vei căsători vei avea mereu pe cineva care să-ţi satisfacă nevoile.

6. Pentru a nu muri singur

Mulţi sunt aceia care se gândesc la bătrâneţe încă de pe la 20 de ani. Din teama de a nu îmbătrâni singuri, unii se căsătoresc pentru ca să aibă un umăr de sprijin la bătrâneţe.

7. Pentru că sunteţi împreună de un car de ani

Sunteţi împreună de pe la 22 de ani, acum aveţi 31. E clar că urmează să vă căsătoriţi. Da… relaţia voastră e plictisitoare, vă enervaţi reciproc, dar după atâta amar de vreme, altă soluţie nu e.

8. Pentru că eşti un BOU

No comment

9. Pentru că citeşti Spirala Prostiei

Sper doar ca iubita mea să înţeleagă caracterul metaforic al acestui Blog şi să nu se supere.


Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s