Livin’ the American Dream

Posted: Octombrie 4, 2010 in De rahat, Se poate si la Case mai Mari..

O americancă este dată in căutare de autorităţi, după ce a fugit de acasă cand soţul ei a descoperit că aceasta făcea sex cu patrupedul familiei.

Potrivit ediţiei electronice a cotidianului Times Record, Alan Gragg din Arkansas a descoperit pe calculatorul personal mai multe imagini în care apărea nevasta lui, Cornelia, în vârstă de 47 de ani. Femeia nu era singură ci însoţită de câinele familiei, iar cei doi se aflau în ipostaze… romantice. Cornelia făcea sex cu patrupedul.

Îngrozit, Alan şi-a luat nevasta la întrebări şi a anunţat autorităţile. Speriată, amerianca a fugit de acasă. În prezent, femeia este dată dispărută şi este căutată de poliţie şi de rude. Nimeni nu a mai auzit nimic de ea de vreo două luni, de la macabra descoperire. Cazul a fost făcut public zilele trecute în speranţa că se va găsi cineva care să ofere informaţii despre locaţia unde se ascunde Cornelia.

 Parerea mea e ca femeia este foarte fidela si ascultatoare.. Reamindindu-se zilnica ” Ca e o catea, javra, etc ” aceasta si-a ascultat sotul si s-a conformat cu situatia. Of Doamne unii nu mai pot de bine…

Anunțuri

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s