Top 10 meserii care te predispun la divorţ

Posted: Octombrie 4, 2010 in De rahat, Stiri de rahat

Cateodată oamenii divorţează pentru că nu se mai iubesc, nu se mai inţeleg sau se plictisesc unul de celălalt. Alteori, insă, de vină poate să fie char meseria pe care o are unul dintre soţi. Ori e plecat prea mult de acasă, ori munca de zi cu zi îl face prea gelos pe celălalt sau cine ştie câte alte motive. Redactorii de la Business Insider au realizat un top al joburilor care îţi pun în pericol viaţa de familie.

10. Dansator sportiv

În urma studiului s-a descoperit că rata de divoţ în cazul dansatorilor sportivi este, în SUA, de 28,49%. Aceşti oameni sunt mereu pe drumuri, pe scenă şi ajung deseori să-şi înşele partenerul de viaţă.

9. Infirmieră

Infirmierele stau toată ziua printre bolnavi, dar nu acesta e motivul pentru care rata divorţului în rândul lor e de 28.95%. Aceste femei au de multe ori aventuri cu doctorii sau, de ce nu, cu foştii pacienţi.

8. Operator telefonic

Chiar dacă stai singur, cu casca pe cap, căsnicia ta nu e în siguranţă. Operatorii telefonici pot să-şi enerveze partenerul de viaţă deoarece vin stresaţi de la muncă, săturaţi de atâtea discuţii şi tind să-i ignore pe cei dragi, deoarece simt nevoia de linişte. Rata de divorţ este de 29.30%.

7. Lucrătorii din fabrici

Lucrătorii din fabrici tind să fie ignoranţi, plictisitori şi uneori prea banali astfel încât, dacă nu le seamănă, partenerii lor de viaţă vor ceva mai mult şi renunţă la ei. Rata divorţului 29.78%.

6. Lucrătorii de la cazinouri

Toată noaptea se află la serviciu. Chiar dacă îi ajută pe alţii să-şi… piardă banii, uneori cad şi ei în tentaţia jocului. În plus, nu sunt genul familist de la bun începu. Rata divorţului este mare: 31.35%.

5. Lucrător la presă

Chiar dacă nu e un loc de muncă în care să ai parte de tentaţii, programul nu este încărcat, această meserie a fost plasată de revista americană Business Insider pe locul cinci, cu o rată a divoruţului de 32.74%.

4. Angajat la agenţiile de pariuri

Mai rău decât la cazinouri, angajaţii de la casele de pariuri au o rată a divorţului de 34.66%. Motivele sunt similare. Stând toată ziua cu oameni care pariază, ajung şi ei să-şi vândă şi sufletul.

 3. Maseur

Fără a ne gândi că într-unele saloane de masaj se zvoneşte că au loc lucruri indecente, maseurii nu sunt foarte buni când vine vorba despre căsnicie. Rata de divorţ este de 38.22%.

2. Barman

Dacă lucrezi la bar e clar că vrei să te distrezi. Ba mai multz, dacă eşti bărbat, sigur găseşti vreo domnişoară care să nu-ţi dea pace până îi cedezi. Şi ca barmaniţă e posibil să accepţi avansurile unui domn bine. În plus, îţi petreci multe nopţi şi seri la muncă. 38.43% este rata divorţului.

1. Dansator sau coreograf

Jobul cel mai periculos se asemănă extraordinar de mult cu… cel mai „inofensiv” din acest top. Cu toate acestea, dacă eşti dansator într-un club, restaurant, pur şi simplu, într-o trupă de balet sau coreograf al dansatorilor ai şanse de 43.05% să divorţezi.

Tind sa-i corectez pe redactorii de la Business Insider deoarece nu au inclus in TOP 3 taximetristii ( cei mai mari pesti legali ), soferii la firmele de distributii ( propagatori in masa a bolilor venerice) si gunoierii ( mari abonati la fetele de pe centura ).

Anunțuri

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s