Intrebarea zilei :”De unde ştie Bote cât de mare o are Cristea?”

Posted: octombrie 5, 2010 in De rahat, Stiri de rahat

 

Bianca Drăguşanu a fost invitată de Mihai Morar în emisiunea „Răi, da buni”. Ea a vorbit despre fotografiile publicate în presă în care  Adrian Cristea apare gol puşcă.

Cătălin Botezatu a declarat la Happy Hour că gestul de a se fotografia singur dezbrăcat pare a fi al unui frustrat şi că în poze penisul lui Cristea pare mai mare, făcând referire la fotografiile publicate de Cancan.

În urma acestor declaraţii, Bianca i-a luat apărarea iubitului ei: „Dar el de unde ştie? A văzut-o în realitate? Cătălin e gelos, îl roade un pic. Dacă nu i-ar păsa, ar spune ‘Nu comentez'”.

Apoi, Bianca a făcut o „comparaiţie” între Cristea şi Botezatu: „Dacă ar fi fost Cătălin într-o ipostază ca asta, nu ar fi fost nevoie să fie blurată poza. Glumesc. De fapt, Cătălin nu ar fi fost niciodată într-o situaţie asemănătoare pentru că el este mai calculat, are mai multă experienţă. Cristea este mai uşor de influenţat”.

Reclame
Comentarii
  1. helsworth spune:

    E bou rau Cristea asta, in loc sa se distanteze de astia doi el e subiectul perfect intr-un joc pervers, din care astia fac bani.
    Probabil Bote facea comparatie cu ce-a (cate) a vazut el la viata lui, sau poate i s-a parut ceva ciudat la fotografie. Orice ar fi, Cristea e cel mai prost din acest trio dezgustator.
    Numai un idiot bogat s-ar sinucide/ar vrea sa se sinucida. Cand ai atatia bani n-ai scuza ca sa dai cu piciorul la viata. Cum traiesc sarmanii aia din Africa si America Latina, daca Bote ar fi facut asta in Japonia samurailor de demult, i-ar fi sugerat lumea din jur sa-si faca harakiri, pt disperarea si prostia de care a dat dovada.
    „Feel the limitless pain of life, lest you be seduced by the conforts of death.”

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s