ZimbaBUINI

Posted: Octombrie 8, 2010 in De rahat, Se poate si la Case mai Mari..

Cel mai recent caz este al unui barbat, care sustine ca trei femei l-au drogat, l-au jefuit si apoi l-au violat. Potrivit autoritatilor, este cel de-al cincelea atac sexual caruia ii cade victima un barbat, in mai putin de un an.
In Zimbabwe, barbatii sunt VIOLATI de femei, pentru ca legea le permite!

Ultima victima, un tanar de 26 de ani, povesteste ca trei femei s-au oferit sa-l ia cu masina, insa la un moment dat a lesinat, dupa ce acestea i-au pus la gura o carpa imbibata cu o substanta alcoolica. Dupa ce si-a revenit in simtiri, si-a dat seama ca este dezbracat, iar cele trei femei l-au violat si abuzat, pe rand.

Barbatul, care crede ca a fost vorba de un ritual, a ramas si fara telefonul mobil si banii pe care ii avea asupra sa, echivalentul a 200 de euro.

In februarie 2010, un grup de patru femei a fortat un barbat in varsta de 25 de ani sa faca sex cu ele, amenintandu-l cu pistolul, iar intr-un incident separat, un alt barbat a fost de asemenea drogat si agresat sexual de trei femei, doua dintre ele fiind inarmate.

Iar luna trecuta, un barbat de 44 de ani a fost obligat sa poarte un prezervativ si sa faca sex cu doua femei, in timp ce un alt barbat tinea de sase.

‘Fenomenul’ barbatilor violati de femei are toate sansele sa continue un Zimbabwe, deoarece legea nu incrimineaza violul comis de o femeie asupra unui barbat.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s