Cinste Romania

Posted: octombrie 9, 2010 in De rahat, Se poate si la Case mai Mari..

O prostituată romancă, a devenit „eroina” unui reportaj din presa italiană.

Părerea proastă a italienilor despre romani s-a accentuat ieri, după apariţia in ziarul „Corriere della Sera” a unui reportaj de amploare cu o prostituată româncă, pe nume Marinela.

Jurnaliştii italieni au dat peste Marinela, o româncă de 22 de ani din Urseni, Timiş, în timp ce-şi căuta clienţi pe aleile parcului San Siro din Milano. Dezinhibată, femeia a povestit cum a adoptat, recent, la fel ca zeci de românce, o metodă nouă de a-şi găsi clienţi, printre masculii care fac zilnic jogging în parc. “Bărbaţii care aleargă se opresc în dreptul meu, chiar şi cei cu burta mare. Ne înţelegem la preţ, iar apoi ne retragem în tufişuri, la câţiva metri de şoseaua principală. Noi, româncele, suntem ieftine: pentru 30 de euro, facem tot şi nimeni nu pleacă nefericit înapoi la familie”, povesteşte Marinela.

Tânăra, pe care italienii o descriu ca o femeie cu ochi mari şi albaştri, cu un decolteu impresionant”, aplică, prin relatările sale, lovitura de graţie pe obrazul şi aşa pătat al românilor: “Am aşteptat să fac 18 ani şi apoi i-am spus lu’ mama: “«Mă duc în Italia, la furat. Toţi românii fură. Io de ce să nu fac asta?»” Şi mama mi-a dat binecuvântarea”. Ea susţine că ajunge să câştige chiar şi 400 de euro pe zi, iar o parte din bani îi trimite în ţară, unde familia ei îşi ridică o casă mare.

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s