Fetish

Posted: octombrie 9, 2010 in De rahat, Stiri de rahat

Biciuri şi cătuşe, pantofi cu toc, fuste scurte sau părul de pe piept. Toate acestea pot să se transforme in adevărate fetişuri sexuale.

În primul rând, din punct de vedere al definiţiei oferită online de Dicţionarul Explicativ al Limbii Române, fetişul înseamnă, în sens figurativ „idee, principiu, care constituie obiectul unei adoraţii oarbe, nejustificate„, în acest caz provocând pofta de sex.

Fetişurile sexuale. Care sunt şi ce înseamnă1. Costumaţii sexy

Unele persoane sunt excitate dacă persoana cu care fac sex poartă o costumaţie. Şcolăriţă, poliţist, drăcuşor, îngeraş sau infirmieră sunt printre cele mai întâlnite deghizări care nasc pofta de sex.

2. Masturbarea

Libidoul unor persoane este gâdilat dacă partenerul sau partenera se masturbează în faţa lor, înaintea începerii actului sexual.

3. Jucăriile sexuale

Oamenii care au jucăriile sexuale drept fetişuri se împart în două categorii. Aceia care sunt excitaţi dacă partenerul sau partenera foloseşte aşa ceva şi cei care se excită dacă folosesc ei un vibrator, cătuşe sau alte obiecte de acest gen, în timp ce partenerul/a îi priveşte.

4. Părul

Unii oameni sunt excitaţi de părul de pe corpul partenerei/partenerului sau, din contră, de lipsa totală a acestuia.

Fetişurile sexuale. Care sunt şi ce înseamnă

5. Tocurile înalte

Unii bărbaţi sunt excitaţi dacă partenera lor poartă tocuri înainte, eventual cizme, în timpul actului sexual. Unii dintre aceştia sunt excitaţi şi de femeile cu picioare lungi şi subţiri.

6. Sado-masochismul

Există persoane care sunt excitate de durerea fizică. Fie că îşi trag de păr, pălmuiesc sau umilesc partenerul, fiind agresorul, fie dacă sunt pe post de victimă.

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s