Loto

Posted: octombrie 11, 2010 in De rahat, Stiri de rahat

Primarul oraşului Techirghiol, Adrian Stan (PNL), va cere Consiliului Local să aprobe, în şedinţa din 19 octombrie, un proiect de hotărâre care prevede ca instituţia pe care el o conduce să joace la Loto. Potrivit proiectului, consilierii locali ar urma să-şi cedeze o parte din indemnizaţie într-un fond din care să fie cumpărate bilete loto la fiecare sfârşit de săptămână. Apoi fiecare consilier local ar urma să propună un număr. „Nu e nimic extraordinar, s-a întâmplat şi într-un orăşel din Italia şi a fost aprobat. (…) Dacă dă Dumnezeu să câştigăm, avem bani pentru co-finanţarea proiectelor. Dacă nu, o să trebuiască să facem un împrumut bancar sau să găsim alte variante. Atât timp cât există o şansă, de ce să n-o jucăm chiar dacă e una la un milion?””, ne-a spus edilul.

Primarul liberal este sigur că propunerea sa va fi aprobată de Consiliul Local. Liberalii şi social-democraţii au încheiat o înţelegere la nivel local şi au majoritatea în Consiliu. Potrivit edilului, un singur consilier s-ar putea opune proiectului său. Adrian Stan ştie şi ce va face cu banii de la loto, dacă Primăria sa va câştiga. Acesta a declarat că, dacă va intra în posesia a trei milioane de euro, va folosi banii pentru cofinanţarea unor proiecte europene precum construirea unui centru SPA, de trei stele, şi amenjarea falezei dintre Eforie şi Techirghiol.

Primarul din Techirghiol a devenit cunoscut opiniei publice după ce a câştigat alegerile locale la numai un vot diferenţă faţă de contracandidatul său de la PDL. Iniţial, numărătoarea a dat câştig de cauză pedelistului Florea Constandin, dar Adrian Stan a depus o contestaţie. După nu mai puţin de trei renumărări, pedelistului i s-a anulat un vot, iar lui Stan i-a fost găsit drept valabil un vot anulat, astfel că Biroul Electoral Judeţean l-a desemnat pe acesta din urmă primar. „Este o fraudă totală. (…) Nu ştiu cum de este posibil ca procesul verbal să plece de aici cu mine câştigător şi să ajungă la Constanţa cu Adrian Stan pe primul loc”, declara atunci pedelistul Florea Constandin.

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s