Mancatiash Sticla

Posted: Octombrie 11, 2010 in De rahat, Se poate si la Case mai Mari..

 

Realitatea bate filmul. Trígimo Suárez Arcia, în vârstă de 70 de ani, din estul Cubei, devorează sticlă şi spune că are un “gust dulce şi bun”. Medicii au confirmat că nu îi face rău.

Cazul cubanezului Trígimo Suárez Arcia şochează doctorii din întreaga lume. Bătrânul, în vârstă de 70 de ani, trăieşte în satul Cabacú şi mănâncă pahare de sticlă şi tuburi fluorescente.

„Îm place gustul. Nu pot trece 15 zile fără să mănânc un obiect de sticlă”, a povestit ţăranul jurnaliştilor de la „Juventud Rebelde”.

Cubanezul spune că a descoperit că îi place sticla pe când avea numai şase ani. A fost investigat prima oară de medici în 1967, când a auzit de cazul său însuşi preşedintele Fidel Castro.

Acesta i-a dat un pahar roşu şi a rămas uimit când a văzut că Trígimo îl devorează. Castro a dat ordin ca ţăranul să fie internat în spital şi să i se facă investigaţii amănunţite. Nu i s-au găsit leziuni interne, ba, mai mult, s-a dovedit că este sănătos tun, aşa cum au constatat medicii şi recent.

„Deşi pare incredibil, are încă dinţi buni, la o vârstă aşa de înaintată, şi macină bine sticla înainte de a o înghiţi”, a spus specialistul Oscar Alonso Chil.

Un chinez ronţăie becuri

Chinezul Wang Xianjun, de 54 de ani, a reuşit performanţa să înghită mai mult de 1.500 de becuri de la vârsta de 12 ani. El spune că sticla i se pare „crocantă şi delicioasă”. Bărbatul este dus regulat la spital de către familie pentru control.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s