Ne-am supt : 11 Noiembrie 2010

Posted: Octombrie 11, 2010 in De rahat, Fobii prepubiene

Atat Nostradamus, cat si Vanga, clarvazatoarea bulgaroaica ce a prezis tragedia de la 11 septembrie, dezastrul de la Cernobil, caderea URSS sau moartea printesei Diana, au vazut ca pe 11 noiembrie in acest an se va declansa cel de-al al treilea razboi mondial.

Vanga, Nostradamus si, mai nou, profetii digitali proorocesc evenimente speciale pentru omenire in luna noiembrie a acestui an, scrie monitorulexpres.ro. Si nu par deloc sa fie optimiste. Clarvazatoarea bulgaroaica Vanga a ‘vazut’ in noiembrie 2010 izbucnirea celui de-al treilea razboi mondial. Acelasi lucru l-a notat in catrenele sale si Nostradamus, precizind ziua exacta: 11 noiembrie. Tot o mare conflagratie mondiala, pe data de 8 noiembrie, anunta si tehnologia web-bot, specializata in predictii pe baza informatiei care circula pe Internet. Absolut toti acesti cititori in viitor au facut predictii corecte, ceea ce le-a si atras celebritatea, dar si predictii false. Cu alte cuvinte, unele s-au potrivit, altele au fost de mai mare risul. Totusi, privind alerta europeana de azi fata de un eventual atac terorist sau doar lupta cu marea criza mondiala, profetiile par sa vrea sa se implineasca. Orice va fi in luna noiembrie, trebuie sa stiti ca lumea nu se va sfirsi. Absolut toti clarvazatorii au ghicit viitorul omenirii pina hat, departe, prin anii 5.000.

‘Se spune ca dupa profetiile Vangai se ghida si Gorbaciov’, scria Pavel Pavlov, in cartea pe care i-a dedicat-o prezicatoarei. Vangelia Gushterova, sau simplu, Vanga, a fost o femeie din Bulgaria care avea darul tamaduirii, dar si pe cel al clarviziunii. S-a nascut la 31 ianuarie 1911 in orasul Strumita din Iugoslavia, in familia unor plugari saraci. La 12 ani a orbit pentru totdeauna. Prima prezicere a facut-o in 1940, cind a descris cu lux de amanunte inceputul razboiului, ba chiar si numele celor din sat care se vor intoarce vii. Vestea s-a dus si, de la aceasta intimplare, Vanga a devenit tot mai cautata pentru puterea ei de a citi viitorul. Fiindca prezicea evenimente politice, au inceput s-o caute sefi de stat. Printre ei, si Ceausescu.

Au avut mare rasunet prezicerile exacte ale bulgaroaicei despre moartea lui Stalin (pentru care a facut si puscarie), evenimentele de la Praga din 1968, dezastrul de la Cernobil, victoria Indirei Gandhi, conflictul din Osetia de Sud, Perestroika, caderea URSS-ului, moartea printesei Diana, scufundarea submarinului Kursk, atentatele de la World Trade Center. A murit in 1996, la virsta de 84 de ani, prezicind chiar si ziua si ora propriei morti.

‘Groaza! Groaza! Fratii nostri din America se prabusesc de la mare inaltime, injunghiati de moarte de ciocurile unor pasari de otel!’, a prezis bulgaroaica in 1989. Impresionanta predictie, inteleasa abia dupa 11 septembrie 2001, a lansat-o pe Vanga in categoria celor mai credibili clarvazatori. Analistii au transformat-o intr-un Nostradamus din Balcani. Au inceput sa studieze cu mai multa atentie profetiile ei, cu aceeasi frenezie cu care sint intoarse pe toate partile catrenele lui Nostradamus.

Vanga a revenit in actualitate la alegerea presedintelui Obama, in 2008. Ea a anuntat ca Statele Unite vor fi conduse de un presedinte de culoare, iar mandatul lui va incepe cu o criza economica majora. Ea a mai spus ca ‘omul negru’ va fi ultimul presedinte din istoria Americii, deoarece SUA se vor diviza in mai multe state independente. Nimeni n-a reusit sa dezlege misterul prezicerilor ei, chiar daca, inca din timpul vietii, s-a lasat cercetata, intr-un laborator din Sofia, creat special pentru studiul predictiilor acestei batrine analfabete. Cercetatorii bulgari nu cred ca femeia ‘vorbea’ cu entitati supranaturale, care-i dezvaluiau date din viitor. Ei cred doar ca avea un creier special, antrenat sa gaseasca rapid si eficient legaturi intre cauza si efect. Aceasta nu explica insa proportia imensa, 70-80%, de profetii adeverite.

Se crede ca rusii ar fi descifrat algoritmul predictiilor Vangai si-l folosesc in scopuri pacifiste: pentru a dejuca atentatele teroriste. Nu stim daca vor aplica acest algoritm secret si pentru luna noiembrie, cind, conform celor anticipate de Vanga, ar trebui sa izbucneasca al treilea razboi mondial. Totul va porni de la incidente locale, sub forma unor atentate la viata unor prim-ministri. ‘Razboiul va incepe in noiembrie 2010 si se va incheia in luna octombrie 2014. Razboiul va incepe ca unul obisnult, local, apoi se vor folosi arme nucleare si apoi arme chimice’, a prezis ea. Dupa un razboi de asemenea amploare, purtat de islamisti contra Occidentului, viata in Emisfera de Nord va fi afectata de radiatii, plantele, animalele si oamenii se vor imputina.

Apoi, in 2011, europenii ramasi in viata vor pieri intr-un razboi chimic pornit de musulmani. Apocalipticul viitor prezis de Vanga va continua cu o omenire bolnava de tot felul de cancere, iar in 2016, Europa va fi un continent practic lipsit de viata. Anul 2018 va rasturna actuala scena economica si politica, iar China va fi puterea mondiala numarul 1. Orbita Pamintului se va inclina prin 2023, peste 10 ani, calota polara se va topi, iar peste inca 10 ani, musulmanii vor conduce Europa, iar economia va fi infloritoare. Cu bani destui, cercetarea va atinge inaltimi nebanuite: vom crea primul om sintetic, iar pentru cei obisnuiti, vor fi la discretie organe artificiale. In 2076, va domni din nou comunismul pe Pamint. Predictiile Vangai ajung pina in 5079, cind va fi sfirsitul lumii.

Niciun profet nu e mai mai studiat ca francezul Michel Nostradamus (1503-1566). Cercetatorii manuscriselor sale, in special al zecelea catren din ce-a de-a zecea centurie, spun ca al Treilea Razboi Mondial va izbucni fix pe 11 noiembrie 2010 si va fi purtat cu arme nucleare, chimice si bacteriologice. Totul va porni de la ‘o fecioara a carei moarte este dorita de un conducator crud si setos de singe’, ceea ce va declansa un conflict intre doua tari mari, posibil Franta si Marea Britanie. Europa va avea disensiuni si cu SUA, iar in peninsula Crimeea sint prezise alte lupte. Rezultatul razboiului va fi formarea unui imperiu.

In cartea sa, ‘Codul Nostradamus, al treilea razboi mondial’, Michael Rathford pretinde ca sfirsitul marii conflagratii va fi in decembrie 2012. Aceleasi catrene vorbesc si de o catastrofa in Marea Neagra declansata de iesirea la suprafata, dupa un cutremur, a hidrogenului sulfurat. Romanul Vlaicu Ionescu, un interpret celebru al scrierilor lui Nostradamus, a decriptat altfel catrenele. ‘Europa va fi invadata de o coalitie arabo-chineza, iar razboiul va incepe la nordul si la sudul Marii Negre, ceea ce va afecta si Romania, insa nu foarte grav, pentru ca tara noastra, asa cum Nostradamus a spus-o in repetate rinduri, este protejata de vointa divina’. Razboiul va fi devastator, dar nu va duce la sfirsitul lumii. Vom descoperi tot acum leacul contra gripei si SIDA.

Un soft faimos pe Internet, creat initial pentru a monitoriza bursa, a ajuns sa fie folosit pentru prezicerea viitorului. Inventatorii programului isi lauda creatia sustinind ca s-au prezis cu ajutorul ei prabusirea WTC, dezintegrarea navetei Columbia din 2003, pana de curent din SUA din 2003, tsunami-ul din decembrie 2004 si uraganul Katrina din 2005. Web Bot, soft-ul creat de americanii Cliff High si George Ure, care se autointituleaza ‘calugari ai timpului’, selecteaza, conecteaza si interpreteaza site-urile pe care apar anumite cuvinte-cheie. Pe baza acestui algoritm, cica, se pot prezice evenimente viitoare. Lasind la o parte de cite ori a dat-o in bara cu predictii false, Web Bot a gasit ca in perioada 8-11 noiembrie 2010 va izbucni un mare conflict armat. Punctul de pornire va fi atacul din greseala al Israelului asupra Iranului, conflict in care se vor implica si SUA. Tot in noiembrie, vor fi mai multe violuri, jafuri, crime si se va inregistra colapsul dolarului american. Iar pina la sfirsitul anului urmeaza si sase cutremure devastatoare.

Adevaratul razboi pare sa se declanseze pe 14 decembrie, odata cu lansarea unor rachete. Dar nici macar de data aceasta, pentru ca se asteapta o interventie extraterestra. Robotul isi mai schimba predictiile, le mai ajusteaza in functie de evolutia evenimentelor, asa cum fac, de fapt, si interpretii profetiilor. Uneori, prezicerile devin postziceri, sint potrivite cu evenimentele doar dupa ce acestea s-au intimplat. Nimeni n-a ghicit viitorul cu exactitate. Insa, despre noiembrie 2010 stim, fara sa avem puteri supraomenesti, ca va fi o luna de toamna friguroasa.

‘Dumnezeu il va ocroti intr-un loc, departe de locul unde se odihnesc strabunii sai, pina cind va veni ceasul sau. Pamintul, apa, focul, ii vor veni in ajutor. Odata cu inceperea lucrarilor lui in aceasta lume, tot ceea ce este construit pe minciuna si pe rau se va narui. El va fi piatra de temelie pentru omenire. Primii care il vor recunoaste vor fi aceia din propriul sau popor din care el a iesit. Drept rasplata, el va aduce apoi acest popor pe cea mai inalta culme a desavirsirii divine din aceasta lume. Acest popor va deveni prin indreptarea sa o adevarata pilda vie pentru toate popoarele pamintului. El nu va veni cu un cal viu, ci cu un cal de fier, pe care cu ajutorul lui Dumnezeu, singur il va minui.’ (Vanga)

Clarvazatoarea franceza Mary-Anne scrie in cartea ‘2010-previziuni aproximative’ ca o femeie va descoperi un vaccin pentru cancer, in 5-6 ani, va fi descoperita o noua planeta cu pamint si apa, va exista un atentat asupra presedintelui Sarkozy, papa se va imbolnavi in 2013, iar razboiul mondial va incepe intre Israel si Iran tot in 2010. Mai multe publicatii din lumea intreaga au scris la inceputul acestui an despre predictiile mediumului Ekaterina din Rusia care se pare ca are aceeasi data pentru izbucnirea razboiului: 11 noiembrie 2010. Patru regi se vor lupta pentru pace. Vor muri 50 de milioane de rusi si numai cei care se vor ascunde in Est sau in Caucaz vor supravietui. In plus, ea mai prezice un val de seisme care se va abate asupra Rusiei, transformind in ruine o cladire mare si importanta. Daca examinam profetiile Vangai si ale lui Nostradamus, vom vedea ca absolut toate previziunile celor doua clarvazatoare se suprapun peste ceea ce au spus cei doi mari profeti.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s