Sar de la 2 ca nu-mi place…

Posted: octombrie 11, 2010 in De rahat, Fobii prepubiene

O tânără în vârstă de 20 de ani a sărit de la etajul II al unui bloc din cartierul Obcini al municipiului Suceava, de la o înălţime de opt-nouă metri, pentru a scăpa de un individ care, sub pretextul unei oferte de angajare, ar fi încercat să o violeze.

În cădere, victima a aterizat pe două maşini şi a ajuns la „Urgenţele” Spitalului Judeţean Suceava, unde şi a rămas internată.

Suspectul, un anume Florin Achiţei, în vârstă de 36 de ani, a fost prins şi închis într-o celulă a poliţiei.

A închis uşa apartamentului, a devenit violent şi i-a cerut să se dezbrace 

Vineri seară, în jurul orei 22:15, poliţia a fost sesizată prin 112 despre faptul că o tânără în vârstă de 20 de ani a sărit pe un geam de la etajul II al unui bloc de pe strada Viitorului, deoarece un individ intenţiona să o violeze.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, în jurul orei 21.30, victima a fost invitată în apartamentul cu pricina de un individ pe care îl cunoştea şi care i-a spus că intenţiona să o angajeze.

Pretextul pentru care agresorul a adus-o pe victimă în apartamentul cu pricina a fost acela de a semna nişte documente.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, inspectorul principal Gabriel Panţiru, a susţinut că după ce victima a intrat în imobilul respectiv, aşa-zisul angajator a închis uşa, a început să fie violent şi i-a cerut să se dezbrace.

Dându-şi seama că nu are scăpare, într-un moment de neatenţie al agresorului, tânăra a sărit pe geamul de la bucătărie, căzând pe cupola unui autoturism care se afla parcat în laterala blocului.

La impactul cu autoturismul respectiv, cupola a fost avariată, iar la un alt autoturism oglinda laterală ruptă.

Poliţiştii au reuşit să dea de urma suspectului, acesta fiind identificat în persoana lui Florin Achiţei, un individ din municipiul Suceava, care a mai făcut puşcărie şi a fost eliberat pentru bună purtare în urmă cu câţiva ani.

„Pe numele suspectului a fost emis mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile, iar acesta a fost introdus în arestul IPJ Suceava”, a declarat, ieri, inspectorul principal Gabriel Panţiru.

„Mi-a zis să intru un pic în casă, a încuiat uşa şi a început să mă bată şi să mă jignească”

Daniela, tânăra care s-a aruncat de la etajul II, era ieri internată în Spitalul Judeţean Suceava.

Medicii spun că în urma căzăturii, victima a suferit un traumatism puternic la piciorul stâng şi unul uşor la cap şi o ţin sub observaţie.

Fata a fost examinată şi de un ginecolog, care a constatat că este virgină.

Ieri, Daniela a acceptat să stea de vorbă cu reporterii „Monitorului” şi să ne povestească tot ceea ce s-a întâmplat în seara cu pricina.

Tânăra a povestit că îl cunoaşte pe agresor de aproximativ o săptămână, pentru că acesta are o firmă de reparaţii telefoane mobile, care îşi desfăşoară activitatea într-un spaţiu închiriat, pe care îl împarte cu o firmă de asigurări la care Daniela încerca să se angajeze.

„Eu lucram în probe, iar el (n.r.-Florin Achiţei) mi-a zis că mă poate ajuta să mă angajez definitiv. Mi-a spus că a fost desemnat de firma de asigurări să aleagă personalul, iar sâmbătă (n.r.-9 octombrie a.c.) urmează să susţin un test. Vineri seara, mi-a zis că el are materialul pe care va trebui să-l studiez pentru examenul de a doua zi şi m-a invitat la un local să bem ceva. În jurul orei 20.30, ne-am dus la o cafenea din apropierea serviciului, unde lucrează şi o prietenă de-a mea”, povestea Daniela de pe pat de spital.

Cât timp au stat în bar, suspectul, continuă să mărturisească victima, a băut în jur de 350 de grame de coniac şi nu a contenit cu complimentele.

„După circa o oră a chemat taxiul, spunându-mi că prima oprire va fi la locuinţa lui, ca să ia actele de care aveam nevoie pentru examen. Urma ca eu să-mi continui singură drumul, tot cu taxiul, până acasă, dar, când am ajuns la el, i-a spus şoferului să plece. A motivat că nu mai ştie exact unde le-a pus şi că trebuie să le caute. Mi-a zis să intru un pic în casă, a încuiat uşa şi a început să mă bată şi să mă jignească. Mă lovea cu palmele peste faţă, îmi vorbea murdar, dar, în acelaşi timp, îmi spunea că mă iubeşte. Îmi zicea că dacă nu vreau cu el, poate vreau cu toţi prietenii lui”, îşi aduce aminte tânăra.

„Am căzut pe o maşină, mi-am pierdut câteva secunde cunoştinţa”

Daniela mărturiseşte că în acele momente era disperată şi nu ştia ce să mai facă să scape din apartamentul respectiv.

O prietenă îi ţine de urât în salon, iar tânăra continuă să-şi amintească coşmarul prin care a trecut.

„A început să bea vodcă, mi-a dat şi mie, dar eu m-am prefăcut că beau. După asta, mi-a zis să mă culc cu el că nu mai are răbdare. I-am spus că da, dar să mă lase un pic în bucătărie, să iau puţin aer. Ca să fie sigur că nu sar pe geam mi-a zis să mă dezbrac până la jumătate. Am făcut aşa cum mi-a cerut şi l-am rugat să mă aştepte în baie. Când s-a dus acolo, mi-am luat geaca din dormitor, am pus-o pe mine şi m-am aruncat în gol. Am căzut pe o maşină, mi-am pierdut câteva secunde cunoştinţa, iar când m-am trezit am simţit dureri foarte mari la piciorul stâng şi spate. Am mers mai mult într-un picior până la un bloc din apropiere, am sunat la interfon, dar nu mi-a răspuns nimeni. Am încercat la un alt bloc, unde mi-a dat drumul o doamnă, căreia i-am explicat ce s-a întâmplat. Mi-a zis să vin la ea, după care a chemat Poliţia”, îşi încheie Daniela cutremurătoarea poveste.

Neagă că ar fi încercat să o violeze

În faţa anchetatorilor, Florin Achiţei a negat întreaga poveste a tentativei de violul.

Tânărul susţine că fata ar fi vrut să întreţină relaţii sexuale cu el, iar în momentul în care el s-a dus până în baie, tânăra a sărit pe geam, din motive pe care nu le cunoaşte.

În ciuda declaraţiei sale, poliţiştii şi procurorii care s-au ocupat de caz susţin că sunt indicii suficiente care să probeze vinovăţia suspectului lor, care nu ar fi la primele probleme cu legea.

Din informaţiile pe care le avem, Achiţei ar fi fost eliberat din penitenciar în 2003.

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s