Nicolae „Versace” Guta

Posted: Octombrie 15, 2010 in De rahat, Stiri de rahat

Nicolae Guţă vrea să dea lovitura în modă cu o colecţie proprie de rochii de mireasă, o afacere despre care cântăreţul de manele va vorbi în ediţia de vineri a emisiunii „Poveştiri adevărate”, difuzată de la ora 17.30, pe postul Acasă, informează televiziunea.

Potrivit televiziunii, după ce a încercat muzica rock, Nicolae Guţă şochează din nou . Vineri, la „Poveştiri adevărate„, de la ora 17.30, cel autointitulat „Regele Manelelor” va vorbi despre cea mai nouă afacere a lui – o colecţie proprie de rochii de mireasă.

„Ne-am orientat să fie sexy şi atrăgătoare”, spune Nicolae Guţă, care s-a asociat în această afacere cu fiica lui, Nicoleta. Rochiile poartă amprenta personalităţii familiei Guţă: sunt create special pentru mirese şi pentru femeile care dansează până în zori pe manele şi cărora le place să strălucească.

Aproape toate creaţiile Guţă sunt accesorizate cu fundiţe, pietre preţioase şi paiete, iar preţurile pornesc de la 300 de lei şi, în unele cazuri, sunt „destul de piperate” , potrivit designerului Guţă.

Tot în ediţia de vineri a emisiunii „Poveştiri adevărate”, Nicolae Guţă va vorbi despre povestea de iubire pe care o trăieşte alături de Ana, o femeie cu aproape 20 de ani mai tânără decât el.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s