„Aşa nu!” – Lista erorilor pe care le comit femeile în pat

Posted: Octombrie 16, 2010 in De rahat, Fobii prepubiene

Ştii ce îi enervează pe bărbaţi la femei, atunci când vine vorba de sex? Care sunt cele mai frecvente erori pe care le fac femeile în pat? Cum poţi să le eviţi?

Crezi că eşti perfectă în pat? La fel ca bărbaţii, şi femeile comit erori atunci când vine vorba de relaţii sexuale. Faptul că avem impresia că lor le place orice, că nu avem încredere în noi, că mimăm orgasmele, că vorbim mult atunci când nu e momentul… Sunt o mie şi una de erori pe care le facem când suntem în pat cu partenerul. Vrei să ştii, însă, care sunt aceste greşeli de neiertat pe care trebuie să înveţi să le eviţi?

– Nu te lăsa rugată! Sexul nu este o favoare pentru ei. De asemenea, bărbaţii urăsc faptul că femeile nu iau iniţiativa şi că doar ne aruncăm pe pat aşteptând să facă el ceva. Ia frâiele în mâini! Nu le place să fie totul planificat, când, cum şi unde o faceţi, deci trăiască spontaneitatea! Nu trebuie nici să îl încălzeşti şi să îl laşi aşa. Vor avea dureri în anumite părţi ale corpului. Nu sta o oră în baie pentru a te demachia, rişti să se plictisească între timp şi să îi piară cheful. Nu vor să audă nici că te doare capul, sexul alungă toate durerile din corp.

– Bărbaţii urăsc femeile cu părul lung care şi-l prind în coadă atunci când se pun „pe treabă”. Nu le plac femeile care nu-şi folosesc şi mâinile în pat. Nici să fie muşcaţi atunci când primesc o felaţie, aşa că atenţie ce faci cu dinţii. Ai grijă totodată, când te joci cu „bijuteriile” lui, s-ar putea să-l răneşti cu unghiile.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s