Gradinita Bordel

Posted: octombrie 16, 2010 in De rahat, Stiri de rahat

 

Un caz uluitor de prostituţie s-a petrecut, ani la rând, în clădirea unei grădiniţe centrale din Slobozia, fără ca autorităţile să se sesizeze.

Zece persoane fără adăpost – o femeie, un copil şi opt bărbaţi – fuseseră racolate de un cuplu ce locuia în zonă.

Relu şi Raluca Pîrvu au devenit „stăpânii” nevoiaşilor, promiţându-le bani dacă încep să se prostitueze sau să cerşească.

Totul avea loc în fostul adăpost social de la Baia Comunală, în incinta căruia funcţionează o grădiniţă. Cine nu aducea zilnic bani, minimum 50 de lei, era bătut crunt.

De regulă, fiecare aducea zilnic sume cuprinse între 100 şi 200 de lei, dar din prostituţie se strângeau chiar şi 1.300 de lei într-o zi.

Femeia acosta bărbaţi pe stradă, îi ducea în încăperea de la parterul imobilului şi, în schimbul a 20 de lei, întreţinea raporturi sexuale cu aceştia. Şi bărbaţii, la rândul lor, întreţineau relaţii sexuale contra cost tot cu bărbaţi.

Toţi banii, până la ultimul leu, ajungeau la Relu şi Raluca Pîrvu. Deşi conducerea grădiniţei ştia ce se întâmplă în clădirea în care micuţii de câţiva anişori învăţau, nu au făcut nici o sesizare.

„Tot oraşul ştie cu ce se ocupă ei aici. Până în urmă cu câteva luni am avut mari probleme cu ei. Din cauză că îşi făceau nevoile în curtea interioară, nici nu puteai să deschizi geamurile că te izbea mirosul de fecale„, a spus educatoarea Elena Grigore.

Acum, cuplul de proxeneţi a fost trimis în judecată, şi micul bordel desfiinţat. Reprezentanţii Asistenţei Sociale din Primăria Slobozia au spus că nu ştiu ca în clădirea respectivă să se fi întâmplat ceva necurat.

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s