Laura iar graieste…

Posted: Octombrie 18, 2010 in De rahat, Fobii prepubiene

Profa de sex a descoperit de ceva timp un loc ideal pentru atingerea climaxului si vrea sa va impartaseasca din experientele ei.

Pentru Andresanca, masina de spalat are doua intrebuintari. Pe langa obisnuitul spalat al rufelor, Laura a realizat ca sexul pe acest obiect eletrocasnic te duce sigur catre un orgasm minunat.

Din propria experienta, Laura mentioneaza ca niciodata nu a avut curajul de a se ‘iubi’ cu partenerul ei pe masina de spalat aflata in ‘mers’. Frica de curentare este mare.

Chiar daca rateaza astfel vibratiile masinii pornite, Profa de sex a precizat ca beneficiaza de inaltimea aparatului si de un plus de adrenalina. Se face sex in baie, un loc destul de incitant.

‘De ce ai face sex pe masina de spalat? Multi oameni care au facut sex in timp ce masina era in functiune pe programul de stoarcere au spus ca …. masina le-a oferit senzatii de vibrare. Acum nu stiu cat de puternice sunt aceste senzatii, dar mie mi se pare un pic periculos sa te asezi cu toata greutatea pe o masina de spalat…in functiune. Asa ca eu am scos-o din priza inainte de joc, si tot mi-a placut…sexul pe masina de spalat.’

De ce? Te poti folosi de inaltimea aparatului, gasesti pozitii magice, iar tu ca femeie stai asezata chiar comod pe ea in timp ce partenerul tau se joaca cu tine. In plus experienta are un aer exotic, si jocul fiind scos din dormitor… este putin incarcat si de adrenalina. Ca sa nu mai spunem ca imaginea cu un cuplu facand sex in baie/bucatarie…pe masina de spalat, este cu siguranta excitanta pentru partenerii implicati in joc.’

Anunțuri

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s