Treishpe cu noroc

Posted: octombrie 19, 2010 in De rahat, Fobii prepubiene

George Chirilă, bărbatul care trăieşte la marginea satului Mihail Kogălniceanu, judeţul Iaşi, alături de cele două iubite ale sale, va deveni tată pentru a 13-a oară. Bebeluşul se va naşte peste cateva luni, în locuinţa familiei, la fel ca şi ceilalţi fraţi ai săi.

George Chirilă trăieşte de 13 ani în satul Mihail Kogălniceanu împreună cu iubitele sale, surorile Nicoleta şi Mariana Moldoveanu. Aceştia au împreună 12 copii, şase băieţi şi şase fete, cel mai mare dintre micuţi având 13 ani. Al treisprezecelea copil este pe drum, Mariana fiind din nou însărcinată. Bebeluşul va veni pe lume chiar în casa celor trei şi va fi moşit de tatăl său, care are pregătire de medic veterinar.

Autorităţile sunt cu ochii pe copii

“E greu să naşti aşa, însă sunt bucuroasă că fac asta. Nu sunt împotriva medicilor şi dacă ar fi o urgenţă am merge la spital”, a spus Mariana. Femeia susţine că a ales acest stil de viaţă pentru sănătatea copiilor. “Prefer ca ai mei să stea în aer liber şi să se hrănească natural”, a adăugat ea. În acest timp, situaţia copiilor este monitorizată de autorităţi, care vor să se asigure că micuţii sunt bine îngrijiţi


Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s