Made in Canada

Posted: Octombrie 20, 2010 in De rahat, Se poate si la Case mai Mari..

Canada în stare de şoc. Un ofiţer de rang înalt care pilota avioane în care se aflau importanţi lideri mondiali a recunoscut că a ucis două femei, a violat alte două şi a furat mii de chiloţi.

 

Cine ar fi putut să creadă că un ditamai colonel de aviaţie era în realitate un pervers sexual care fura chiloţi şi sutiene?! Şi totuşi Russell Williams (47 de ani), un colonel care ajunsese comandantul celei mai mari baze aeriene din Canada, a recunoscut luni în instanţă că este obsedat de lenjeria feminină, a violat două femei şi le-a ucis pe alte două.

A intrat pe furiş în mai mult de 80 de case ca să fure chiloţi şi sutiene ale unor femei şi chiar ale unor fete cu vârste între 8 şi 11 ani. Se îmbrăca în lenjeria feminină şi se masturba, filmându-se singur.

Pleca apoi cu trofeele sexuale pe care le inventaria cu minuţiozitate şi le păstra în cutii la subsol, ca să nu i le găsească nevasta. Le-a ucis pe Marie-France Comeau (38 de ani) şi Jessica Lloyd, 27 ani, filmând chiar parţial torturarea uneia dintre ele. Williams a fost arestat în februarie, după ce a ucis-o pe Lloyd, fiind trădat de inscripţiile de pe maşina sa, care fusese văzută parcată la casa victimei.

Fost comandant al bazei ariene Trenton din Ontario, Russell Williams a pilotat avioane în care se afla regina Marii Britanii şi mulţi şefi de stat. A fost decorat în multe rânduri în cariera sa militară de 23 de ani, iar acum riscă să stea 25 de ani după gratii. În detenţie a încercat să se sinucidă.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s