Bah Coaie

Posted: octombrie 22, 2010 in De rahat, Fobii prepubiene

Disperare fără margini! Asta l-a făcut pe un clujean din localitatea Jucu să-şi taie singur un testiculul. Când a scăpat de organul bolnav, omul i l-a dat câinelui să-l mănânce.

Mai mult mort decât viu, Valer Magoş (78 de ani) a ajuns miercuri la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean din Cluj-Napoca.

Omul a încercat să-şi curme durerile chinuitoare pe care le avea de ani şi ani de zile. Rămas singur acasă, bătrânul a ajuns la gestul disperat de a-şi reteza singur, cu un cuţit, testiculul drept.

 

Clujeanul a fost găsit într-o baltă de sânge de către membrii familiei sale care au anunţat ambulanţa. „Noi eram cu toţii la câmp, cu treabă. Tata a rămas singur acasă. Nu ne-am dat seama la început ce e cu el. Se bandajase singur. Pe urmă, a dat în hemoragie şi am chemat repede ambulanţa”, ne-a mărturisit Cornelia Berar, fiica celui care s-a automutilat. Femeia a mai spus că tatăl ei nu s-a plâns de dureri.

„A avut un accident acum vreo 40 de ani, îl duceam la tratament, dar nu ştiam că îl durea aşa de tare. Nu ni s-a plâns. Lumea e rea şi vorbeşte verzi şi uscate!”, ne-a mai spus femeia. Medicii au intervenit chirurgical, iar acum se află sub supraveghere medicală.

„Bătrânul urma tratament la Cluj-Napoca. Din câte ne-a spus el, a cerut de mai multe ori să fie operat şi să îi fie scos testiculul, fără succes însă. Miercuri, nemaisuportând durerea, şi l-a tăiat singur. Zicea că l-a aruncat la câine”, a spus medicul Valerian Lucan, chirurg specialist la Institutul Clinic de Urologie şi Transplant Renal Cluj-Napoca.

«M-a făcut de râs în sat!»

Soţia bătrânului cuţitar, Cornelia Magoş, este disperată.  Nu se aştepta ca tocmai bărbatul ei să facă un astfel de gest.

„Nu mă mai întrebaţi nimic, sunt bolnavă, am tensiune şi mi-e rău! Toată lumea e acum pe capul meu! Lăsaţi-mă cu necazul meu! M-a făcut de râs în sat!“, plânge femeia, distrusă de cele petrecute miercuri seară cu bărbatul ei.

“S-a chinuit mult. Bătrânul suferea de ani de zile de o infecţie şi avea dureri insuportabile”.dr.Valerian Lucan, chirurg specialist la Institutul Clinic de Urologie şi Transplant Renal Cluj-Napoca

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s