Futman Lungu

Posted: Octombrie 22, 2010 in De rahat, Stiri de rahat

Starea deplorabilă a străzii Gheorghe Doja din municipiul Suceava a mai dus la producerea unui eveniment rutier, un şofer de autobuz intrând într-un autoturism în momentul în care a încercat să evite o groapă. S-a întâmplat acum două zile, miercuri dimineaţă, în jurul orei 6.00, la intrarea pe stradă dinspre cartierul Burdujeni.

Din ancheta poliţiei rezultă că Mihai P., în vârstă de 34 de ani, din comuna Zamostea, şoferul unui autobuz ce efectua o cursă spre o localitate limitrofă Sucevei, a efectuat un viraj spre stânga pentru a evita o groapă din carosabil, intrând uşor pe sensul opus de mers, unde s-a lovit de un autoturism condus de Bogdan T., în vârstă de 31 de ani, din municipiul Suceava. Din fericire, consecinţele accidentului nu au fost grave. Doar fetiţa în vârstă de şase ani a şoferului autoturismului a acuzat leziuni, însă nu a fost nimic grav.

Accidentul a însemnat însă un imens coşmar pentru miile de şoferi care s-au aflat de la ora 6.00 şi până aproape de ora 8.00 în zonă. Cum şi Calea Unirii era blocată din cauza lucrărilor efectuate peste drum de Shopping City, accesul spre centrul oraşului pur şi simplu s-a blocat.

Accidentul s-a petrecut la două zile după ce aproximativ în aceeaşi zonă un tir încărcat cu fier s-a prăbuşit într-un şanţ ISPA acoperit provizoriu cu pământ, care însă nu era semnalizat în nici un fel.

De altfel, întreaga stradă Gheorghe Doja este plină de şanţuri şi gropi, punând în pericol siguranţa traficului rutier.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s