Giechi Cian di Suceava

Posted: Octombrie 22, 2010 in De rahat, Stiri de rahat

Mai mulţi indivizi care au dat buzna, în miez de noapte, în casa unui bărbat din comuna Frumosu, cu intenţia de a-l tâlhări, au fost puşi pe fugă de victima care a ripostat, a început să-i lovească, iar pe unul dintre atacatori l-a muşcat de deget.

Pentru a scăpa, atacatorii l-au lovit în cele din urmă pe proprietar cu o rangă şi i-au dat cu spray iritant-lacrimogen, după care au fugit din locuinţa acestuia, fără a mai lua bani sau alte bunuri.

Atacul, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, s-a petrecut în noaptea de miercuri spre joi.

Gheorghe Ţ., în vârstă de 53 de ani, locuieşte singur şi în timp ce dormea în bucătăria de vară a fost trezit de un zgomot puternic produs prin spargerea uşii de la intrare. Bărbatul a povestit că în cameră a pătruns un individ care a început să îl lovească şi să îl întrebe de bani.

Victima a ripostat, l-a lovit pe agresor şi chiar a reuşit să îl muşte de deget.

Potrivit unor surse judiciare, Gheorghe Ţ. a fost atacat cu un spray iritant lacrimogen şi a fost lovit la un moment dat cu o rangă. Bărbatul şi-a pierdut cunoştinţa şi nu a putut să le precizeze anchetatorilor câţi agresori erau.

Gheorghe Ţ. a fost transportat la spital şi a declarat că nu i-a fost sustrasă nici o sumă de bani.

„Se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii tentativei la infracţiunea de tâlhărie, în vederea identificării autorilor”, se precizează în comunicatul IPJ Suceava.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s