Giechi Cian di Suceava

Posted: Octombrie 22, 2010 in De rahat, Stiri de rahat

Mai mulţi indivizi care au dat buzna, în miez de noapte, în casa unui bărbat din comuna Frumosu, cu intenţia de a-l tâlhări, au fost puşi pe fugă de victima care a ripostat, a început să-i lovească, iar pe unul dintre atacatori l-a muşcat de deget.

Pentru a scăpa, atacatorii l-au lovit în cele din urmă pe proprietar cu o rangă şi i-au dat cu spray iritant-lacrimogen, după care au fugit din locuinţa acestuia, fără a mai lua bani sau alte bunuri.

Atacul, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, s-a petrecut în noaptea de miercuri spre joi.

Gheorghe Ţ., în vârstă de 53 de ani, locuieşte singur şi în timp ce dormea în bucătăria de vară a fost trezit de un zgomot puternic produs prin spargerea uşii de la intrare. Bărbatul a povestit că în cameră a pătruns un individ care a început să îl lovească şi să îl întrebe de bani.

Victima a ripostat, l-a lovit pe agresor şi chiar a reuşit să îl muşte de deget.

Potrivit unor surse judiciare, Gheorghe Ţ. a fost atacat cu un spray iritant lacrimogen şi a fost lovit la un moment dat cu o rangă. Bărbatul şi-a pierdut cunoştinţa şi nu a putut să le precizeze anchetatorilor câţi agresori erau.

Gheorghe Ţ. a fost transportat la spital şi a declarat că nu i-a fost sustrasă nici o sumă de bani.

„Se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii tentativei la infracţiunea de tâlhărie, în vederea identificării autorilor”, se precizează în comunicatul IPJ Suceava.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s