14

Posted: Octombrie 23, 2010 in De rahat, Fobii prepubiene

„Afacere” de familie la Constanţa. O femeie şi-a obligat fata, de numai 14 ani, să întreţină relaţii sexuale contra cost cu peste 100 de bărbaţi, inclusiv cu tatăl ei vitreg. Inclusiv bunica copilei era implicată în calvarul pe care-l trăia aceasta, căutându-i clienţi pe toate drumurile.

Cei trei adulţi, care ar fi trebuit să îi asigure fetei o copilărie fericită, făceau bani de pe urma ei. Cel mai uşor, spun anchetatorii, era pentru mama minorei, Stela Akar, dar şi pentru bunica sa, de 65 de ani, care practicau de mult prostituţia şi care, după ce câştigau încrederea clienţilor, le-o prezentau şi pe fetiţă doritorilor de plăceri pe bani. Tariful era cuprins între 60 şi 150 de lei pentru o partidă de sex care cuprindea şi perversiuni sexuale. Potrivit anchetatorilor, coşmarul fetiţei a început în urmă cu un an, atunci când avea 13 ani. De atunci, pentru a nu se afla cumva de exploatarea sexuală la care era supusă aceasta, părinţii nu au mai lăsat-o să meargă la şcoală. Mai mult, nu îi dădeau voie să ia legătura nici cu prietenii ei.

 

Dar poliţia a aflat de acest caz şi, în baza datelor obţinute din filaje şi interceptări audio şi ambientale, un poliţist sub acoperire de la Crimă Organizată s-a arătat interesat de serviciile fetei. Aşa a reuşit să îi câştige încrederea mamei acesteia, bătând palma pentru a partidă de sex cu fetiţa. A urmat un flagrant în urma căruia, pe lângă femeia şi concubinul acesteia, Gabriel Stoicescu, poliţiştii au reuşit să-l reţină şi pe Victor Peicu, un client în vârstă de 61 de ani al minorei. Toţi trei sunt acum în arest pentru 29 de zile. Părinţii au fost arestaţi pentru proxenetism şi rele tratamente aplicate copilei, iar bărbatul de 61 de ani, pentru raport sexual cu o minoră. În acest caz, se încearcă identificarea celor peste 100 de clienţi, deoarece fata le-a spus anchetatorilor că a întreţinut relaţii sexuale cu 65 de bărbaţi din Năvodari şi cu 45 din Constanţa. Adolescenta se află acum pe mâini bune. Ea a fost internată într-un centru special, fiind consiliată de psihologii de la Direcţia pentru Protecţia Copilului.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s