Bill cel Futacios

Posted: Octombrie 23, 2010 in De rahat, Se poate si la Case mai Mari..

Un fost şef al Statului Major al SUA, generalul Hugh Shelton, a lansat recent o carte în care povesteşte pe larg câteva dintre presupusele gafe uriaşe ale fostului preşedinte Bill Clinton, în mandatul căruia a servit, în perioada 1993-2001.

Conform cărţii, Bill Clinton, disperat de dragoste şi de partidele de sex cu stagiara Monica Lewinsky (n.r.- cea implicată în scandalul “sex oral în Biroul Oval”), a pierdut codurile de lansare a circa 10.000 de focoase nucleare din celebra valiză nucleară şi nici măcar nu şi-a dat seama. “Disperat după sex, Bill Clinton a pierdut codurile din valiză”, relatează generalul. Ba, mai mult, fostul preşedinte a realizat că aceste coduri lipsesc abia după câteva luni.

A răscolit toată Casa Albă

În memoriile sale, generalul povesteşte despre cum a răscolit, în 1997, Bill Clinton întreaga Casă Albă, două zile la rând, în căutarea codurilor cu care putea activa lansarea rachetelor SUA, din faimoasa valiză care este cărată peste tot pe unde merge preşedintele. În dimineaţa în care a izbucnit scandalul sexual cu Monica Lewinsky, generalii i-au cerut lui Bill Clinton să prezinte cardul pe care erau stocate codurile, dar acesta a recunoscut că le pierduse. Deşi s-a dat alerta, Clinton părea, la vremea respectivă, conform generalului, mai preocupat de Monica Lewinsky decât de dezastrul cu care s-ar fi putut confrunta America.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s