Sex

Posted: octombrie 26, 2010 in De rahat, Fobii prepubiene

Sexul e o activitate plăcută, care pe langă partea fizică ar trebui să insemne şi o apropiere la nivel spiritual intre cei doi parteneri. De multe ori, după ce partida de amor s-a terminat poţi să te culci, să îţi vezi de ale tale sau să uiţi că în urmă cu doar câteva minute erai pe culmile extazului. Află ce nu trebuie în nici un caz să faci imediat după ce ai încheiat o partidă de sex.

1. Să dormi

Poate eşti epuizat după ce ai făcut dragoste cu partenerul sau partenera, dar este o greşeală monumentală să te întorci imediat pe partea cealaltă şi să adormi. Mai petrece câteva momente plăcute alături de cel sau cea cu care ai făcut amor.

2. Să mănânci

Se spune că după amor te apucă foamea, deoarece ţi-ai consumat energia. Incearcă totuşi să nu fugi imediat în bucătărie şi să dai iama în frigider, pentru că astfel îţi jigneşti partenerul/a.

3. Să te speli

E normal şi chiar indicat să faci un duş după ce ai făcut sex, dar nu imediat cum s-a încheiat partida. Mai stai câteva minute în pat, nu fugi imediat în baie de parcă ai fi cine ştie cât de murdar şi dezgustat de ceea ce tocmai ai făcut.

4. Să vorbeşti la telefon

Ai terminat şi pui repede mâna pe telefon să vorbeşti cu un prieten sau să rezolvi o problemă de muncă. Demonstrează că îţi pasă şi nu te comporta ca şi cum asta a fost, ai făcut sex, acum revii la treburile obişnuite.

5. Să te apuci de treabă

Poate ai mult de lucru şi de abia ai reuşit să îţi faci timp 30 de minute pentru ca să faci sex. Totuşi, dacă ţi-ai întrerupt activitatea, mai oferă-ţi încă 10 minute de plăcută lenevală în compania persoanei iubite.

4/5 deja le-am incalcat 🙂

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s