Dog Hotel

Posted: octombrie 28, 2010 in De rahat, Fobii prepubiene

In plina criza economica, doi bucuresteni au deschis o afacere inedita in Capitala: primul hotel pentru animale. Si nu orice fel de hotel, ci unul de lux, in care prietenii necuvantatori sa beneficieze de tot confortul in perioada sederii lor acolo. Amplasamentul, bineinteles de cinci stele, ii rasfata pe clienti cu cele mai bune dotari, de la LCD-uri in camere, pana la incalzire in pardoseala.

Hotelul Pluto Pet este deja aproape plin, iar „copiii” vedetelor fac legea in acest amplasament. Unul dintre ei este Efi, un labrador, „fiul” Andreei Raicu, cazat intr-o camera VIP (Very Important Pet) care costa nu mai putin de 120 de lei pe noapte. Aici, Efi are la dispozitie propriul TV, canapea, incalzire in pardoseala si o terasa. LCD-ul este folosit pentru zgomot de fond, exact cum este obisnuit catelul acasa. „Ideea mi-a venit din cei 18 ani de experienta cu animalele. Punem la dispozitia clientilor mai multe servicii, cum ar fi o gradinita pentru caini, care costa 600 de lei pe luna, un taxi, posibilitatea de a stabili un meniu personalizat, pregatit in bucataria proprie, cursuri de antrenament fizic si dresaj, dar si asistenta veterinara permanenta”, ne-a spus unul dintre managerii afacerii, instructorul dresor Robert Caraman.
O camera normala costa 65 de lei pe noapte, iar cele mai ieftine – 45 de lei. Patrupedele cazate in camerele normale si VIP sunt monitorizate in permanenta cu un webcam, care poate fi folosit de stapan oricand si de oriunde vrea acesta. Hotelul este extrem de solicitat de posesorii de animale care nu-si pot lua „prietenii” in vacanta. Pentru luna decembrie, de exemplu, toate locurile sunt rezervate.
Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s