Feisbuc

Posted: Octombrie 30, 2010 in De rahat, Se poate si la Case mai Mari..

 

Acesta este jocul Farmville pentru care americanca şi-a ucis copilul

O tânără de 22 de ani din oraşul american Jacksonville, Alexandra Tobias, a şocat recent o lume întreagă. Deşi mamă a unui copil de doar trei luni, femeii nu-i păsa de bebeluş şi-şi petrecea zilele pe internet, jucându-se pe diverse reţele de socializare.

Într-o zi, deranjată că micuţul a început să plângă tocmai când ea începuse să-şi culeagă roadele de la ferma virtuală din jocul Farmville, pe reţeaua de socializare Facebook, femeia l-a luat pe băieţel şi l-a zguduit atât de tare, încât i-a rupt gâtul acestuia. Alexandra Tobias a declarat anchetatorilor că l-a zgâlţâit de câteva ori pe cel mic, în speranţa că acesta se va opri din plâns şi se va linişti. Criminala, căreia familia îi reproşase de mai multe ori că îşi neglijează copilul din cauza jocurilor pe internet, riscă acum închisoare între 25 şi 50 de ani, deşi procurorii îi doreau pedeapsa cu moartea.

Pet society este un alt joc popular pe Facebook

 

 

I-a jefuit casa din «Pet Society»

Paola Letizia (44 de ani) din Palermo, angajată a Registrului Auto din Italia, a înaintat, recent, o plângere poliţiei din localitate pentru că i-au dispărut atât mobilierul, cât şi obiectele de decor din jocul “Pet Society”. Acesta rulează pe platforma socială Facebook, foarte populară în Italia. Procurorul a cerut arhivarea cazului, dar avocaţii femeii s-au opus. Astfel, judecătorul desemnat pentru ancheta preliminară a decis continuarea cercetărilor, pe motiv de intruziune în viaţa privată.

Cere 5.000 € pe o fermă virtuală

Un tânăr de 28 de ani din Buzău a găsit o metodă ingenioasă să facă rost de bani. Ionuţ s-a gândit să-şi vândă ferma de pe Facebook. Cu alte cuvinte, gamerul înrăit ar vrea să scoată profit de pe truda zecilor de ore pe care le-a petrecut online, îngrijindu-şi ferma. Aceasta s-a dezvoltat încetul cu încetul, iar jocul s-a transformat într-o posibilă afacere. Astfel a ajuns Ionuţ să ceară 5.000 de euro pentru o fermă virtuală pe site-ul http://www.okazii.ro.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s