Buni la volan

Posted: noiembrie 1, 2010 in De rahat, Se poate si la Case mai Mari..

N-ar fi prima persoană din lume care face o asemenea gafă, dar femeia de 84 de ani din imagini a insistat până la producerea unei serii de accidente. „Eroina” a greşit sensul de mers când a ajuns la o zonă a autostrăzii aflată în lucru.

La un moment dat a realizat că ceva nu este în regulă, dar era atât de derutată încât n-a ştiut ce să facă. A mers cu o viteză de 80 de kilometri pe oră în timp ce din faţă veneau alte maşini cu viteză. O eventuală ciocnire frontală ar fi însemnat un dezastru, mai ales că autostrada Interstate-95, din Pennsylvania, este una dintre cele mai aglomerate din SUA. Ca printr-o minune nu s-a produs un dezastru.

Ca să evite o coliziune, bătrâna a frânat de două ori şi a atins parapetul, dar a menţinut controlul maşinii. În cele din urmă femeia a reuşit cumva să iasă de autostradă, dar nu înainte de a provoca patru accidente. Din fericire nu a fost nimic grav, fiind doar răniţi uşor.

La sosirea poliţiştilor bătrâna n-a putut să explice ce s-a întâmplat şi nici măcar nu-şi găsea permisul. S-a ales doar cu o amendă de 154 $ şi cu suspendarea carnetului, pentru care va trebui să susţină un nou examen, dacă îl mai vrea înapoi.

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s