Curve de Dorobanti

Posted: noiembrie 1, 2010 in De rahat, Se poate si la Case mai Mari..

 

Un bărbat şi o femeie, patronii clubului de noapte Lady Dy din Dorobanţi, au fost arestaţi zilele trecute, fiind acuzaţi că ar fi coordonat o reţea de prostituţie de lux, destinată turiştilor străini aflaţi în vizită în Bucureşti.

Zilele trecute, poliţiştii au descins în clubul de noapte Lady Dy, din spatele Academiei de Studii Economice din Bucureşti. Au descoperit acolo bani, un pistol, dar şi câteva sute de grame de praf alb, despre care au bănuiala că ar fi droguri. În cadrul aceleiaşi acţiuni, oamenii legii au dat buzna şi într-un hotel din centrul Capitalei. Acolo au dat peste patru prostituate, care tocmai făceau sex cu patru elveţieni.

Zece “fetiţe”, între care una de 17 ani, au fost audiate. Aşa au aflat poliţiştii cum se împărţeau câştigurile între membrii reţelei. Taximetriştii aduceau clienţi la bar, fiind răsplătiţi cu 200 de lei, iar dacă străinii îşi făceau de cap cu dansatoarele clubului, mai primeau alţi 300 de lei. Oricum, fiecare client era obligat să cumpere o şampanie, care costa 800 de lei, iar pe fete le plăteau separat, cu sume cuprinse între 100 şi 400 de euro.

Toate cele zece “angajate” au fost puse sub acuzare. Ar putea însă să scape basma curată dacă vor depune mărturie împotriva şefilor.

Conform unui anunţ postat pe un site cu oferte de locuri de muncă, dansatoarele de la Lady Dy aveau un salariu de 300 de euro lunar, pentru care ar fi trebuit doar să întreţină atmosfera din bar. În plus, fetelor le era asigurată şi cazarea

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s