Pasarica tunata

Posted: noiembrie 1, 2010 in De rahat, Fobii prepubiene

 

Cu siguranţă mulţi vor fi şocaţi, dezgustaţi sau oripilaţi de subiectul pe care „profa de sex” Laura Andreşan s-a gandit să-l aducă in discuţie publică: liftingul sau tăierea labiilor.

Totul a pornit de la întâlnirea ei cu o tânără care avea nevoie să-şi “corecteze păsărica” din punct de vedere estetic. Andreşan n-a stat mult pe gânduri şi a păşit împreună cu aceasta în sala de operaţie. Laura Andreşan a realizat pentru site-ul ei, profadesex.com, un reportaj despre acest tip de operaţie. A venit cu exemple concrete, imaginile prezentate de ea fiind cât se poate de explicite, pentru ca domnişoarele care doresc să aibă o “păsărică” frumoasă să ştie ce au de făcut.

Sub anestezie, deci fără durere, pacienta trece prin toate fazele unei intervenţii chirurgicale: foarfecă, tăiere, cusut, fire. “Împreună cu pacienta stabilim anterior operaţiei cât se taie. Ultima persoană, de exemplu, a vrut să-i tai tot, şi labiile mari, şi pe cele mici. Eu m-am conformat! Un lucru este foarte important: pacienta să nu facă efort fizic în următoarele două zile. La liftingul de labii, mai frumos spus, tăierea perdeluţelor, după o săptămână scoatem firele şi, normal, recomandăm o medicamentaţie şi o igienă corespunzătoare. Cam după trei săptămâni, activitatea sexuală poate reintra în normal”, a declarat dr. George Ciolacov, chirurgul estetician care “a consultat- o” pe tânăra adusă de Laura Andreşan sub privirile acesteia din urmă. În străinătate, acest gen de intervenţie este întâlnit frecvent, la noi în ţară însă, operaţiile din clinicile particulare pot fi numărate pe degete. Preţul este de circa 1.000 de euro.

Pe site-ul ei personal, Laura Andreşan face referire şi la o altă intervenţie mai… neobişnuită. E vorba despre injectarea “punctului G”, care duce la mărirea în volum a acestuia şi la sporirea plăcerii. “Injectăm un acid hialuronic de volum, care creşte presiunea pe «punctul G», îl excită mai uşor, îl umflă. Injecţia se face fără anestezie, pentru că nu are rost să traumatizăm zona”, declară dr. George Ciolacov pentru site-ul profadesex.com.

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s