Popa Shpan Anal

Posted: Noiembrie 1, 2010 in De rahat, Monden

O adolescenta de 15 ani a avut parte de o spovedanie deocheata, la Manastirea Cernica, de langa Bucuresti: preotul i-a cerut detalii despre viața sexuala, a intrebat-o daca satisface barbați cu gura si a sfatuit-o sa foloseasca lubrifiant pentru partidele de amor anal.

 

Catalina O., care locuieste in Bu­curesti, a mers in urma cu cateva zile la Manastirea Cernica, impreuna cu mama ei, pentru spovedanie. se pare ca atunci cand a vazut ca are de-a face cu o fata simpatica, aranjata si finuta, popa le-a rugat pe enoriase sa astepte si s-a pregatit precum un pustan aflat la prima intalnire. „Cand am ajuns la usa parintelui Paisie, el era nepieptanat si ne-a rugat sa asteptam jumatate de ora. A iesit parfumat, aranjat, cu barba data cu gel. Mainile insa ii miroseau a tuica”, ne-a povestit Catalina O., fata care credea ca spovedania este la fel de usoara ca o teza sau un extemporal.
Slujitorul Domnului a tinut spovedania intr-o anexa a bisericii, dupa ce i s-a achitat contravaloarea serviciilor – 50 de lei. Nu i-a pus patrafirul pe cap, asa cum se intampla de regula. Dupa ce a fost intrebata daca fumeaza si daca bea, adolescenta a primit lovitura de gratie. „Preotul mi-a zis: «De m…e nu te intreb, ca toate faceti sex cu gura! În fund o iei? E mare pacat, fiica mea. Dar, daca tot te f…i in c…r, macar sa dai cu lubrifiant». Ma privea in ochi si parea ca are fantezii cu mine. M-a speriat privirea lui. M-am ridicat si am plecat. A strigat dupa mine, dar am grabit pasul, sa nu ma ajunga. Merg din copilarie la spovedanie de doua ori pe an, dar niciodata nu mi s-au adresat astfel de intrebari. Practic, popa m-a povatuit cum sa fac sex anal. sunt sigura ca, daca venea o fata singura si simpla, preotul i-ar fi facut avansuri”, ne-a declarat, revoltata, Catalina. Aceleasi intrebari le-ar fi primit la spovedanie si mama fetei, Dina O. (51 de ani), care sustine ca i-a atras atentia preotului asupra limbajului, dar acesta a continuat cu indiscretiile.
„Am fost la foar­te multe manastiri si biserici din Romania. Pa­na acum, niciun preot nu mi-a pus intrebari despre viata mea sexuala. Ce este cel mai socant este ca preotul acesta a avut o astfel de discutie cu o fata de 15 ani!”, ne-a declarat mama Catalinei.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s