„Capitan” la 15 ani ( nu e de Jules Verne )

Posted: Noiembrie 3, 2010 in De rahat, Fobii prepubiene

Iaşi: Puşti de 15 ani cu alcoolemie record: 5,76 la mie. A ajuns la spital în comă de gradul III

Adolescentul a băut împreună cu trei prieteni doi litri de rachiu de mere. La final, au pus pariu că băiatul nu are curaj să bea un sfert de sticlă de rachiu fără oprire. Băiatul le-a arătat contrariul, însă a ajuns în comă de gradul III la spital

Puştiul a ajuns ieri după-amiază la spital, după ce un coleg de-al său l-a găsit pe o bancă din Copou în stare de inconştienţă. Acesta a chemat Salvarea care iniţial l-a transportat la Spitalul „Dr. I .C. Parhon”, după care a fost transferat la Spitalul de Pediatrie.

Medicii spun că nu s-au mai confruntat cu o alcoolemie atât de ridicată la copii. „Este enorm de mare alcoolemia copilului. Am mai avut adulţi cu alcoolemie de 6-7 la mie, iar în cazul unora chiar s-a soldat cu deces. Niciodată n-am mai văzut aşa ceva la un copil”, spune doctorul Cătălina Ionescu, purtător de cuvânt al Spitalului de Copii „Sf. Maria”.  
 
 Băiatul a ieşit din comă noaptea trecută, la ora 2.00, însă starea sa este gravă în continuare. „Acum are dureri foarte mari de cap, ameţeli, îşi va reveni, dar trebuie să-i fie urmărite îndeaproape funcţiile vitale pentru că există risc. Mai stă internat şi va fi supravegheat„, mai spune doctorul Ionescu.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s