Kenya

Posted: Noiembrie 7, 2010 in De rahat, Se poate si la Case mai Mari..

Un poliţist kenyan a provocat un masacru, împuşcând mortal 10 persoane în mai multe baruri din orăşelul Siakago, în care a căutat-o pe iubita sa, pe care o bănuia de infidelitate, informează Reuters. După tragedie, poliţistul s-a predat colegilor săi, informează un comunicat al forţelor de ordine. „A mers dintr-un bar în altul şi a împuşcat la întâmplare ce-i ieşea în cale. Din ceea ce ştim până acum, îşi căuta iubita, despre care ar fi aflat că are o aventură. Printre cele 10 victime, se află şi doi colegi de-ai suspectului, care veniseră să investigheze primele focuri de armă. Nici una dintre cele zece persoane nu a supravieţuit până la venirea ambulanţelor, au murit pe loc”, a declarat Charles Owino, purtătorul de cuvânt al poliţiei kenyene în acest caz.

Peter Karanja, poliţistul gelos, a împuşcat cinci bărbaţi, trei femei şi doi colegi de muncă, şi s-a văzut nevoit să se predea după ce a rămas fără muniţie pentru a se sinucide, aşa cum intenţionase.

O altă pistă pe care poliţia o investighează acum este aceea că atacatorul ar fi aflat că este infectat cu virusul HIV şi o căuta pe iubita sa pentru a se răzbuna pe aceasta.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s