Mama de 10 ani are sot de 13

Posted: noiembrie 7, 2010 in De rahat, Se poate si la Case mai Mari..

Cotidianul britanic Daily Mail anunţă în ediţia tipărită de astăzi că tatăl copilului născut de fetiţa de 10 ani este chiar vărul ei de 13 ani.


Cazul Elenei, fetiţa din România de 10 ani care a născut luna trecută în Spania a şocat întreaga lume. Cazul este cu atât mai tragic cu cât jurnaliştii britanici au aflat că tatăl copilului este chiar vărul fetei.

Potrivit vecinilor bunicii, tatăl fetei a murit când ea avea doar cinci ani. „Familia a rămas cu multe datorii aşa că mama, Olimpia, a vândut totul şi a plecat în Spania la cules de căpşuni pentru câţiva ani şi a lăsat fata cu o bunică. Venea din când în când acasă, dar pleca din nou la muncă în Spania. Anul trecut, Olimpia a luat-o şi pe sora ei în Spania şi l-a lăsat pe Gheorghe cu aceeaşi bunică”, relatează jurnaliştii citând vecini din România ai bunicii.

Abandonaţi de mame, cei doi copii au început o relaţie despre care bunica lor, Petra, spune că nu ştia nimic, cu toate că copilul celor doi a fost conceput în casa ei. Mai mult, când sarcina fetiţei a devenit vizibilă, mama ei, Olimpia, le-a permis celor doi să trăiască împreună, „ca soţ şi soţie”, povestesc rudele.

Aproape de momentul naşterii, Elena a fost dusă în Spania de mama ei unde a născut o fetiţă sănătoasă pe care au numit-o Nicoleta, la Spitalul Jerez de la Frontera. Cel mai probabil fetiţa a fost dusă în Spania pentru a primi cei 2.500 de euro din partea statului spaniol.

Fetiţa de 10 ani şi copila ei sunt acum tot în Spania şi au fost externate din spital.

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s