Cainele lui Osama

Posted: noiembrie 8, 2010 in De rahat, Se poate si la Case mai Mari..

Membrii Al-Qaida sunt în stare de tot felul de lucruri terifiante pentru a provoca moartea oamenilor nevinovaţi. Una dintre ideile teroriştilor a fost de a-i coopta pe câini să-i ajute să-şi ducă la bun sfârşit  planurile de atac.

Potrivit cotidianului francez Le Figaro, în urmă cu doi ani, s-a dejucat un astfel de plan pus la cale de membrii Al-Qaida, care cususeră efectiv bombe, în intestinele a doi câini. Patrupedele trebuiau să fie urcate într-o cursă ce pleca din Baghdad şi avea drept destinaţie SUA.

Din fericire, situaţia a fost depistată la timp, deoarece altfel, teroriştii ar fi detonat bombele aflate în pântecele animalelor când aeronava se afla în aer, plină cu pasageri. Motivul pentru care tragedia a fost oprită la timp e faptul că angajaţii aeroportului care se ocupau de încărcarea mărfurilor în timpul transportului au observat că două dintre animale, tocmai acei doi câini, muriseră. tunci au fost alertate autorităţile din aeroport, care au depistat ulterior că animalele aveau corpurile încărcate cu bombe.

 

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s