Swing mioritic

Posted: Noiembrie 12, 2010 in Fobii prepubiene

 

Pentru prima dată în România şi în lumea divertismentului, un cuplu de swingeri au acceptat să vorbească despre sexul în grup şi schimbul de parteneri.

Sub protecţia anonimatului, purtând măşti de carnaval, Andreea şi Florin au acceptat să apară la „Un show Păcătos”. Ei au declarat că se distrează mergând în cluburi de swing.

Recent s-a deschis un club şi în Bucureşti, însă până acum cei doi îndrăgostiţi au fost nevoiţi să părăsească ţara pentru a avea parte de astfel de plăceri. Prima dată au fost în Barcelona unde s-au întâlnit cu un cuplu întâlnit pe internet.

Florin a declarat: „Am vrut să experimentăm altceva şi considerăm că acest obicei ne-a întărit relaţia.”

Andreea a spus că oamenii din afară sunt mult mai deschisi şi mai rebeli: „Românii sunt mai stângaci, sunt timizi şi socializează mai greu.”

Cei doi sunt deschişi oricărui tip de sex şi îşi aleg împreună cuplul cu care vor să se distreze. Primul criteriu în alegerea partenerilor este aspectul fizic. Apoi Andreea şi Florin poartă discuţii având ca temă sexul cu cei selectaţi şi merg cu toţii în aceeaşi cameră unde va avea loc actul sexual.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s