Facebook New Zeeland

Posted: noiembrie 13, 2010 in Se poate si la Case mai Mari..

Un tânăr din Noua Zeelandă a fost condamnat la închisoare, zilele trecute, după ce a postat pe site-ul de socializare Facebook o poză cu fosta lui în prietenă, în care aceasta era goală.

Condamnat la închisoare pentru că a postat o poză nud pe Facebook

 

Joshua Simon Ashby, în vârstă de 20 de ani, a avut o relaţie tumultuoasă cu fosta lui iubită. Cei doi au fost împreună circa cinci luni, timp în care s-au tot certat. La un moment dat, când era beat, bărbatul a luat două rochii de-ale fetei şi le-a tăiat cu o foarfecă. Cei doi s-au despărţit după acest incident, dar până la urmă s-au împăcat. Pentru că Joshua era mai tot timpul beat şi pus pe scandal, până la urmă tânăra i-a dat papucii. Nesuportând ideea că a fost părăsit, acesta a postat pe pagina de Facebook o poză cu fosta iubită, în care aceasta se afla goală, în faţa unei oglinzi. Peste 200 de persoane au vizualizat poza înainte ca aceasta să fie scoasă de pe internet.

Femeia l-a dat în judecată pe Joshua, care între timp îi trimisese şi sms-uri de ameninţare cu moartea, în care i se adresa cu apelativul „dragă t**fă”. Joshua a fost arestat şi condamnat la închisoare pentru faptele sale, iar acum regretă tot ce a făcut şi speră să treacă peste suferinţa cauzată de încheierea relaţiei, cu toate că încă o iubeşte pe tânără.

 

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s