Lumina din Vagin

Posted: noiembrie 13, 2010 in Monden

Mare le-a fost mirarea medicilor de la Maternitatea Brăila cand o pacientă de 37 de ani a fost adusă de urgenţă cu leziuni grave in zona vaginului. Femeia le-a povestit că a încercat să se autosatisfacă băgându-şi un bec în vagin, însă acesta a făcut “poc!” înăuntru.

Ghinion teribil pentru o femeie de 37 de ani, din Brăila, care a ajuns de urgenţă la spital, după ce, pentru a se masturba, şi-a băgat un bec în vagin.

A fost dusă direct în sala de operaţie

„Jucăria sexuală” s-a spart însă în corpul femeii, provocându-i leziuni grave. “Pacienta a ajuns la noi în stare gravă. Avea sângerări masive în zona genitală. A trebuit să o operăm imediat, starea ei de acum fiind stabilă”, a declarat directorul Maternităţii Brăila, Mioara Slăcudeanu. Potrivit medicilor care au tratat-o, femeia le-a povestit că soţul ei marinar e mai mult plecat, iar în lipsa lui trebuie să găsească diferite metode de a se autosatisface.

 

Brăileanca de 37 de ani, internată, joi, după ce un bec i s-a spart in vagin in timp ce se masturba, a primit, ieri, de la medici, veşti bune: rănile i se vor vindeca în totalitate şi va putea face sex luna viitoare.

Medicii care au tratat-o pe pacienta adusă de urgenţă, joi, la Maternitatea din Brăila spun că femeia se simte bine, dar că este în continuare jenată de ce i s-a întâmplat. “Ne-a spus că a fost prima oară când s-a masturbat şi că îi este ruşine de ce a făcut”, a declarat un medic de la maternitate.

Nu ştie cum să-i spună soţului

Mai mult, femeia s-a arătat îngrijorată de cum i-ar putea explica soţului ei gestul, mai ales că acesta urmează să se întoarcă acasă dintr-o cursă pe mare.

Cu toate acestea, doctorii i-au dat asigurări că va putea face sex luna viitoare, iar rănile i se vor vindeca în totalitate.

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s