13 cu noroc

Posted: Noiembrie 15, 2010 in Se poate si la Case mai Mari..

Renata C., 42 de ani, antrenoare de handbal la o echipă de juniori, va sta un an şi zece luni în închisoare, după ce a făcut sex cu unul dintre elevii săi, care avea 13 ani.

Povestea se întâmplă în Austria şi a început în primăvara anului trecut. Renata, antrenoare la o echipă de handbal, s-a îndrăgostit de Erwin, un puşti, care avea atunci 13 ani. Femeia susţine că nici nu şi-a imaginat că va ajunge să întreţină relaţii sexuale cu adolescentul, însă după ce s-au cunoscut mai bine, ei s-au îndrăgostit iremediabil unul de celălalt, iar într-o seară din luna octombrie a anului trecut, inevitabilul s-a produs.

Cei doi au petrecut o noapte fierbinte în apartamentul antrenoarei, chiar dacă în camera alăturată dormea fiica femeii, care avea pe atunci 14 ani. De atunci relaţia lor a devenit din ce în ce mai solidă, iar iubirea ce şi-o poartă unul celuilalt a fost şi mai intensă. Însă povestea lor de dragoste a ajuns, anul acesta, în atenţia poliţiei după ce tatăl vitreg al băiatului, care nu a fost de acord cu legătura dintre fiul lui şi antrenoare, văzând că relaţia lor devine din ce în ce mai solidă, i-a denunţat.


Asta, deşi mama naturală a copilul, nu a văzut nici o problemă în această poveste, ba chiar îşi susţinea fiul: “Este liber să se iubească cu cine vrea. Decât să umble cu puştoaice drogate sau bete, mai bine cu Renata”. Cu toate acestea, antrenoarea a fost condamnată, zilele trecute, la un an şi zece luni de închisoare şi, în ciuda sentinţei, băiatul a spus în faţa judecătorilor că pentru el vârsta nu contează, că o iubeşte pe Renata şi că o va aştepta să iasă din închisoare pentru a fi din nou împreună.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s