Tiganul canta cand e foame / Romanul fute

Posted: noiembrie 16, 2010 in Totul despre FUTAI

Un studiu efectuat de „Pfizer”, în nouă ţări, cele mai multe din estul Europei, arată că românii sunt cei mai activi.

Ţările participante la studiu sunt România, Cehia, Ungaria, Israel, Polonia, Rusia, Slovacia, Turcia şi Ucraina pe un eşantion reprezentantiv de 3.780 de persoane bărbaţi şi femei. Dintre persoanele cuprinse în studiu, 402 au fost din România.
România se plasează pe primul loc la bărbaţi în ceea ce priveşte frecvenţa actelor sexuale în ultima lună, cu 12,4 acte sexuale, şi pe locul doi la femei, cu 11 pe lună (pe locul 1 sunt rusoaicele cu 13 acte sexuale/lună), potrivit Mediafax.

„Eşantionul nu este reprezentativ, iar studiul nu este un etalon pentru că persoanele chestionate sunt active sexual şi nu au fost luate în calcul şi persoanele cu disfuncţii sexuale. Nu există un studiu epidemiologic al disfuncţiei erectile. Această cercetare e însă utilă ca punct de referinţă pentru studiile viitoare”, a declarat coordonatorul Departamentul de Medicina Sexualităţii la Clinica de Endocrinologie Cluj, Coca Vasile, cu ocazia prezentării concluziilor studiului.

Românii sunt însă pe penultimul loc în ce priveşte importanţa pe care o acordă sexului în viaţa lor, doar 60% dintre bărbaţi şi 46% dintre femei considerând că este foarte important pentru ei. Primul loc este ocupat de bărbaţii din Polonia (76%), urmaţi de israelieni (75%), turci (71%), slovaci (67%), unguri (66%), ruşi (65%), ucraineni (63%) şi cehi (59%). Raportul se schimbă în cazul femeilor, turcoaicele considerând că actul sexual constituie o prioritate pentru viaţă (54%), urmate de israelience (50%), poloneze şi românce (46%).

Un alt aspect important vizează percepţia actului sexual de către persoanele de peste 60 de ani. Studiul arată că actul sexual este foarte important pentru bărbaţii din Ungaria (cu 9,3 contacte sexuale în ultima lună), urmaţi de cei din Polonia (cu 8,7 contacte pe lună) şi din România (cu 8,3). La femeile de peste 60 de ani, potrivit rezultatelor studiului, locul întâi este ocupat rusoaice (cu 11,9 contacte în ultima lună), urmate de poloneze (7,8), slovace (6,5), cehoaice (6,7) şi românce (6,2). Cele mai puţin interesate de activitatea sexuală la această vârstă sunt femeile din Israel şi cele din Turcia, conform rezultatelor studiului.

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s