Fata lu’ tati

Posted: noiembrie 26, 2010 in Se poate si la Case mai Mari..

Un argentinian din Nicanor Molinas a fost arestat pentru că a furat nişte vite, dar ulterior s-a descoperit că bărbatul, identificat cu iniţialele A.G., era un adevărat monstru, care şi-a violat fiica timp de 30 de ani şi a făcut 10 copii cu aceasta.

După ce bărbatul a fost arestat pentru furt, J.E.G., victima abuzurilor a prins curaj şi a depus plângere la poliţie. „Mama a murit când aveam doi ani şi opt luni. Eu şi sora mea cea mare am rămas în grija tatălui. Potrivit informaţiilor primite de la el, mama a murit în urma unei boli, dar ştiindu-l rău şi dur, credem că lucrurile s-au întâmplat altfel”, şi-a început femeia povestea pentru cotidianul La Capital. Cu toate acestea, tatăl a fost bun cu fetele, până când, cea mică, victima, a rămas singură cu el şi cu cea de-a doua soţie a lui. Pe când J.E.G. avea 13 ani, au început abuzurile, iar A.G. a gonit-o pe nevasta lui de acasă.

„Mă ameninţa că mă omoară şi nu mă lăsa niciunde singură. Nici cu vecinii nu aveam voie să vorbesc. Doi ani mai târziu am făcut primul copil, care s-a sinucis când avea 17 ani, după ce femeia i-a povestit că este rodul unui incest.

În afară de acesta, argentinianca a mai făcut şapte fete şi doi băieţi cu tatăl ei, care acum au vârste cuprinse între şase şi 26 de ani. „Nu aveam timp să sufăr şi să mă gândesc la ce mi se întâmplă, pentru că mă ameninţa mereu şi eram ocupată tot timpul cu treburile casei şi cu îngrijirea copiilor noştri”, a mai spus victima.

După ce aceasta l-a denunţat, bărbatul a negat acuzaţiile, spunând că sunt invenţii de-ae fiicei sale, dar în urma testelor ADN s-a dovedit că toţi cei nouă copii sunt ai lui.

Acum, A.G. riscă 20 de ani de închisoare.

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s