Profii de sex

Posted: decembrie 1, 2010 in Se poate si la Case mai Mari..

Cei doi sunt mari  amatori de sex  în grup şi îşi  convoacă toţi  prietenii

Pentru britanicii Sarah Moore şi Geoff Daniels a face sex cu altcineva este munca lor din fiecare zi. Cei doi sunt împreună de 19 ani şi sunt consideraţi cei mai experimentaţi profesori de sex din Regatul Unit.
Nu mai puţin de 52 de virgini s-au lăsat pe mâna frumoasei Sarah. Nu au regretat pentru că partenerele lor au avut grijă să îi trimită apoi o scrisoare de mulţumire profesoarei. Nici Geoff nu a stat degeaba, „inaugurând” 49 de virgine.

„La noi vin perverşi care vor să facă sex în grup şi chiar să se iniţieze în tehnici sexuale şocante. Unii vor să fie spânzuraţi de diferite părţi ale corpului în timp ce au orgasm, alţii ne cer diferite jucării sexuale care sunt de dimensiuni uriaşe până şi pentru animale. Dar cei mai mulţi sunt nişte clienţi normali care au probleme normale. Ejaculări precoce, frigiditate, traume din copilărie, abuzuri psihice sau fizice, cam acestea sunt problemele pe care trebuie să le rezolvăm. Şi o facem foarte simplu şi profesionist: culcându-ne cu pacienţii noştri”, a declarat pentru The Sun, Geoff Daniels.

Sarah îşi aminteşte că „şi-a pierdut virginitatea când avea 15 ani. I-a plăcut atât de mult experienţa, încât nu s-a putut opri nici o clipă. La 20 de ani l-a întâlnit pe Geoff care i-a deschis ochii către alte persoane”.

Au curs la Universitate

Cei doi iubiţi ţin un curs interactiv la Universitatea din New York.

2foto_20.jpg

„Prietenii ne cred implicaţi într-un cult al sexului. După ce îi invităm la o partidă de sex în grup se conving că este vorba despre altceva: e un curs instructiv care ne ajută să ne descoperim pe noi înşine în pat”, şi-a explicat Geoff filozofia de viaţă. Cel mai ciudat partener de sex al lui Sarah a fost un bătrân de 51 de ani, care puţea a transpiraţie şi era foarte timid. Sarah l-a dat pe brazdă după o singură noapte de amor.

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s