Virginitatea si Vedetele

Posted: Decembrie 2, 2010 in Monden

Site-ul celebuzz.com a dezvăluit cum şi-au petrecut prima noapte de amor unele vedete de la Hollywood. Se pare că mai multe celebrităţi şi-au pierdut virginitatea la vârste extrem de fragede.

Angelina Jolie

Frumoasa actriţă Angelina Jolie (35 de ani) a mărturisit că şi-a pierdut puritatea de la o vârstă extrem de fragedă. Mai exact, la 14 ani, cu prietenul ei din liceu.

Britney Spears

Britney Spears (28 de ani) a devenit cunoscută drept virgina Americii, după ce s-a jurat că, până la vârsta de 20 de ani, relaţia ei cu Justin Timberlake era una pură şi nevinovată şi că nu şi-a pierdut puritatea. Însă mama artistei, Lynne Spears, a afirmat că fiica ei şi-a pierdut virginitatea de la 14 ani cu un fotbalist, coleg de şcoală cu ea.

Daniel Radcliffe

Actorul britanic Daniel Radcliffe (21 de ani) şi-a pierdut fecioria la vârsta de 16 ani. Protagonistul din “Harry Potter” a fost iniţiat în tainele sexului, chiar în ziua în care a împlinit 16 ani, de iubita lui de la vremea respectivă.

Jessica Simpson

Jessica Simpson (30 de ani) a declarat că şi-a păstrat virginitatea pentru soţul ei, Nick Lachey. Însă, un fost iubit de-al ei o contrazice, spunând că era absolut fantastică în pat. Se pare că actriţa şi-a pierdut puritatea la o vârstă mult mai fragedă, la 22 de ani.

Johnny Depp

Actorul Johnny Depp (47 de ani) şi-a pierdut fecioria la 13 ani, în timpul unui turneu pe care starul l-a avut cu formaţia sa, The Flame.

Dustin Hoffman

Actorul Dustin Hoffman (73 de ani) a devenit bărbat, din greşeală, la vârsta de 15 ani, la o petrecere de Revelion, cu o femeie mai matură, care l-a confundat cu fratele său.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s