Virginitatea la vedete mioritice

Posted: decembrie 3, 2010 in Monden

Ţanţăreanu, „lucrat de o profesionistă”
Cristian Țânţăreanu şi-a păstrat până azi pasiunea pentru “profesioniste”
Cristian Ţânţăreanu îşi aminteşte că şi-a pierdut virginitatea în clasa a IX-a, la 14 ani. Simpaticul om de afaceri spune că era destul de timid la acea vreme, aşa că un prieten de-al său, mai mare cu câţiva ani, a fost “salvarea” lui.

Abia a reuşit să aibă erecţie

Acesta l-a invitat pe tânărul Ţânţăreanu la el acasă, unde, surpriză, îi aştepta o prostituată profesionistă, în vârstă de 30 de ani. “Era o femeie versată, dar eu, din cauza emoţiei, nu am reuşit să am o erecţie prea bună. M-am apucat de treabă şi am terminat aşa, cu chiu, cu vai, mai ales că unii dintre prietenii mei erau la uşă şi ascultau ce facem noi acolo. Am terminat o singură dată, cu greu, că eram prea emoţionat”, ne-a povestit Cristian Ţânţăreanu.

Cornel Păsat a făcut amor pe câmp

Cornel Păsat (foto), fondatorul trupelor Flamingo Boys şi Flamingo Girls, a fost virgin până la 16 ani. “Jucam cărţi cu prietenii, afară. De la un balcon se tot uita o fată la noi. La un moment dat, am rămas fără ţigări, iar ea a aruncat un pachet. Am intrat în vorbă, iar actul sexual s-a petrecut pe câmp”, ne-a povestit Cornel.

←Sânziana – pe muzica lui Iglesias

Sânziana Buruiană şi-a pierdut virginitatea la 18 ani, cu un coleg de liceu, pe muzica lui Julio Iglesias. Vedeta spune că idila lor a durat câţiva ani, iar băiatul a dezvirginat- o abia la un an după ce s-au cunoscut

.

Benone, în clasa a X-a

Benone Sinulescu a renunţat la virginitate în timpul liceului, prin clasa a X-a, când s-a îndrăgostit de o colegă de clasă. “Nu îmi mai aduc aminte dacă a fost bine sau nu, amândoi eram novici şi nu ne prea pricepeam”, a declarat nea Beni.

Pandrea – sex cu un asistent medical

Anca Pandrea (foto) a avut prima experienţă sexuală abia la 19 ani, iubitul ei fiind un asistent medical de la Policlinica CFR din Bucureşti. “Era frumos ca Iura (n.r. – Iurie Darie). Am decis să o facem la mine acasă. A doua zi, i-am povestit mamei”, ne-a mărturisit actriţa.

Sexy- Brăileanca, dragoste cu un vameş

Sexy-Brăileanca a avut prima partidă de sex la 17 ani, partenerul ei fiind un vameş.

←Delia s-a iubit la 17 ani

Delia Matache a făcut pentru prima oară dragoste la 17 ani, cu un băiat din Buzău. Interpreta îl iubea atât de mult, încât a acceptat ca acesta să stea o perioadă la ea, în Bucureşti.

Primul bărbat al Mamei Natură a fost chiar soţul ei

Roxana Ionescu (foto) ne-a destăinuit că nu a mai fost cu nici un alt bărbat, în afara soţului său, Laurenţiu. Cu el a făcut dragoste, pentru prima oară, pe când avea 17 ani. “Ne cunoşteam de când aveam 14 ani. Ulterior, am devenit şi iubiţi. Prima oară am făcut dragoste cu bărbatul care avea să-mi devină soţ, la el acasă. A fost romantic”, mărturiseşte Mama Natură.

Mariana Roşca: «Nu a ieşit prea bine. Eram speriată»

Mariana Roşca (foto), vedeta rubricii Vremea din Libertatea, nu mai e virgină de la 18 ani. “Primul meu iubit avea 25 de ani şi îmi amintesc că s-a ţinut după mine vreo doi ani. După noaptea cea mare, nu ne-am mai văzut. Cred că nu a ieşit prea bine. Eram speriată”, spune Mariana.

Vârciu, partenerul Claudiei de la trupa Sexxy

 
Claudia (foto stânga), cântăreaţa de la Sexxy, şi-a început viaţa sexuală la 19 ani, iar cel care a iniţiat-o în tainele amorului a fost Liviu Vârciu (foto dreapta), pe atunci component al trupei L.A. Pentru că în jurul lui roiau fetele, Liviu a înşelat-o pe Claudia, iar relaţia lor s-a destrămat.

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s