Ninja de Suceava

Posted: Decembrie 15, 2010 in Monden

Cei peste 100 de calatori dintr-un autobuz TPL care mergeau vineri dimineata spre serviciu sau la scoala au fost bagati in sperieti de un tanar care, suparat ca autobuzul nu a oprit in statia in care era el, ci in cea alaturata, care indica alta directie de mers, s-a crezut intr-un film de actiune cu ninja, vrand sa opreasca autobuzul din mers. Actiunea s-a petrecut pe la 08.00 dimineata, in parcarea centrului comercial Iulius Mall Suceava, unde tanarul, agent de paza la mall, tocmai iesit din tura, astepta un autobuz in statia de mers spre Burdujeni.

Ghinionul sau, dar si al calatorilor care au tras o spaima zdravana, a fost ca primul autobuz care a venit a oprit in statia de mers inspre Obcini, aflata la distanta de cativa metri de cea in care el astepta sa mearga in Burdujeni.

“Am oprit in statia de asteptare pentru cei care merg inspre Obcini, au coborat vreo doi calatori, am pornit masina si atunci cand am trecut prin dreptul tanarului care astepta in statia de Burdujeni, si-a facut vant si a lovit cu cotul in geamul lateral al masinii. ” a fost tot ce a zis”, cand s-a ridicat de jos, unde a cazut, dupa impactul cu masina in miscare, a povestit soferul autobuzului, Romica Nastase, care a vazut totul in oglinda retrovizoare.

Acelasi lucru l-a povestit si controlorul din autobuz, precum si pasagerul aflat pe scaun in dreptul geamului spart.

Forta cu care a lovit agentul de paza de la mall in geamul autobuzului plin de lume i-a pus in pericol si pe calatori, mai ales ca geamul securizat s-a spart, iar sute de cioburi au sarit in interior, putand zgaria pielea sau chiar intra in ochii celor aflati pe scaunele de la geam.

Norocul celui care se afla exact in dreptul geamului spart, un batran, a fost ca avea palarie cu boruri largi, iar cum el statea cu capul plecat, cioburile s-au oprit in marginile palariei.

“Batranul era acoperit de cioburi. Bine ca nu a patit nimic, in afara de sperietura trasa”, a spus controlorul, care se afla in apropierea sa in momentul producerii incidentului.

 

Dosar penal pentru tanarul “ninja”

Teribilismul tanarului “ninja”, suparat ca nu toate autobuzele opresc unde vrea el, a dus la tragerea pe dreapta a unui autobuz TPL Irisbus Iveco timp de trei-patru zile, pana cand va fi inlocuit geamul spart, dar si la provocarea unei pagube de aproximativ 4000 de lei. In plus, toti cei peste 100 de oameni aflati in autobuz au fost nevoiti sa coboare si sa astepte sosirea unui alt autobuz TPL care sa mearga spre oras, la o ora de varf, cand toti se grabesc la serviciu si mijloacele de transport in comun sunt foarte aglomerate.

Pe numele lui Ionut Lucian Popa, agentul de paza de la Iulius Mall, va fi deschis un dosar penal pentru distrugere, acesta urmand sa fie obligat sa suporte costurile de inlocuire a geamului spart.

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s