Pazea s-a spart conducta de prosti ( Blogu’ RELOADED )

Posted: februarie 4, 2011 in Cuget asupra vietii

Alertă printre şoferi! Dacă pană acum, in timp ce erau la volan, aceştia trebuiau să fie atenţi la gropi sau la alţi conducători, de câteva luni a apărut un nou pericol: şoferi care pândesc momentul prielnic pentru a face un accident în urma căruia să scoată bani.

Şoferii trebuie să fie mai atenţi în trafic, altfel se pot alege cu o gaură în buget şi o durere de cap

În ultimele zile, pe site-urile auto circulă un mesaj al unui şofer care susţine că a plătit scump un moment de neatenţie în trafic şi îi avertizează şi pe alţii de ce trebuie să se ferească. Bărbatul povesteşte că ieşea de pe o stradă fără prioritate când un partener de trafic i-a făcut semn că poate trece. A apucat să plece, apoi acelaşi şofer care i-a acordat prioritate a accelerat şi l-a lovit. “Cobor direct spre el: «Măi, nenorocitule, mă laşi să intru şi apoi dai în mine? » La care tipul, foarte calm, îmi răspunde: «Nu te-am văzut!»”, a povestit conducătorul auto. La scurt timp însă, şi-a dat seama că are în faţă un afacerist, nu un şofer neatent.

Câştigă până la 1.000 € pe zi

“Mi-a spus că el se ocupă cu provocatul accidentelor uşoare, de pe urma cărora câştigă până la 1.000 de euro pe zi. Mi-a zis şi cum face: se plimbă la oră de vârf pe înserat prin Bucureşti şi «vânează» maşini care vin de pe străzi cu «cedează trecerea », îi face şoferului semn să treacă, apoi îl tamponează uşor. Fiind vina lui, de cele mai multe ori cel lovit nu va dori să meargă la poliţie, ci va plăti să scape. O altă variantă e cea în care pune frână brusc în coloană”, a povestit conducătorul auto păţit, care a recunoscut că a evitat mersul la poliţie dând un cartuş de ţigări.

Florin Cuturescu

«Mai bine fără permis decât să îi fac jocul»

Florin Cuturescu (26 de ani), un cititor al Libertăţii, care s-a întâlnit cu un astfel de şantajist, ne-a povestit că a preferat să renunţe la permis decât să se lase înşelat. “Recent, într-o intersecţie din Bucureşti, deşi am trecut pe culoarea verde a semaforului, fiind aglomeraţie, m-a prins culoarea roşie blocat în mijlocul străzii. Un alt şofer a plecat de la semafor şi intrat în mine cu viteză, deşi mă văzuse. Am înţeles gestul lui abia când mi-a spus deschis că e vina mea şi că el oricum voia să îşi repare maşina. Mi-a zis de la obraz că dacă nu vreau să îmi pierd permisul trebuie să plătesc 1.000 de lei. Eu am preferat să merg la poliţie. Mai bine fără permis decât să îi fac jocul”, ne-a declarat Cuturescu.

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s