Terorist pe Feisbuc

Posted: februarie 17, 2011 in Stiri de rahat

Oded Orbach, unul dintre cei doi americani arestaţi, zilele trecute, la Bucureşti pentru trafic de arme şi de droguri, era foarte activ pe reţelele de socializare şi şi-a anunţat prietenii când s-a mutat în Europa şi chiar când s-a apucat să îşi caute o locuinţă.

Alwar Pouryan şi Oded Orbach, cei doi cetăţeni americani de origine iraniană şi, respectiv, israeliană, care au fost săltaţi de procurorii DIICOT pe 10 februarie din Hotelul Intercontinental, din Capitală, fiind suspectaţi că ar face parte dintr-o reţea de trafic de droguri şi de armament, îmbinau afacerile cu distracţia în România. Când nu discutau despre cum să furnizeze rachete şi droguri organizaţiilor teroriste din Afganistan, cei doi petreceau cu “fetiţe” sau socializau pe Facebook.

Oded Orbach s-a stabilit la Bucureşti în octombrie anul trecut

Oded Orbach şi-a anunţat încă din octombrie prietenii că a ajuns în Europa, apoi, în noiembrie, că şi-a găsit un apartament în Bucureşti. Potrivit informaţiilor de pe contul său, Orbach s-a născut în Tel Aviv, Israel, unde are şi o prietenă, însă este cetăţean american. Acesta şi complicele lui vor fi duşi astăzi la recurs, urmând ca în zilele următoare să fie extrădaţi în SUA.

Pentru prinderea lor, dar şi a altor cinci membri ai reţelei, procurorii DIICOT au colaborat cu autorităţile americane.

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s