Patru colegi de serviciu cu care să nu faci sex

Posted: februarie 18, 2011 in Fobii prepubiene

Relaţiile amoroase intre colegii de serviciu sunt din ce in ce mai dese, arată studiile, mai ales pentru că oamenii petrec tot mai mult timp la locul de muncă şi ajung să işi caute jumătatea la birou. Unele relaţii sunt frumoase, altele se termină repede, iar unele ajung să le distrugă celor implicaţi vieţile, atât personale, dar mai ales profesionale. Citiţi mai departe pentru a afla care sunt colegii de care trebuie să vă feriţi.

Tipul sau tipa de la IT

E posibil ca relaţia să nu meargă, mai ales dacă tu eşti atehnic, iar jumătatea ta este zeul calculatoarelor. Dacă vă despărţiţi poate să iasă urât.  Chiar dacă e ilegal şi infantil, dacă se simte rănită, persoana cu care aţi avut o relaţie poate să vă urmărească fiecare mişcare pe care o faceţi în mediul online (mailuri, mesaje ş.a.m.d.). Pe de altă parte, dacă vă simţiţi răniţi şi nu vreţi să îl/o mai vedeţi, de fiecare dată când aveţi nevoie de asistenţă IT pentru computer va trebui să apelaţi la specialist…

Şeful sau şefa

imagine simbol NorthfotoDacă faceţi sex cu şeful sau şefa toată lumea va crede că avansaţi în funcţie şi vă merge bine tocmai din acest motiv. Pe de altă parte, ca să vă scutească de astfel de discuţii, iubitul/a poate vă va igonra rezultatele bune, tocmai pentru ca să nu audă apoi că vă favorizează. Şi mai rău, dacă vă despărţiţi, e posibil să fiţi nevoit să vă daţi demisia pentru că veţi avea parte de zile grele la locul de muncă.

Persoana care e în probe

Aveţi un coleg sau o colegă în probe. Nu se ştie cât şi dacă vor rămâne să lucreze acolo. Dacă se va afla că aveţi o relaţie e posibil să îi tăiaţi toate şansele din start, iar dacă va fi angajat/ă gurile rele vor spune că motivul este tocmai faptul că aţi avut o relaţie.

Cu nimeni!

Dacă sunteţi managerul, şeful, directorul sau orice altă funcţie de conducere aveţi, evitaţi să faceţi sex ocazional sau să aveţi o relaţie cu oricare angajat, deoarece veţi fi acuzat de favoritism, vă veţi crea o imagine proastă în faţa colegilor şi s-ar putea ca de fapt, să fiţi folosit de iubit/ă, care nu doreşte altceva decât să avanseze în funcţie, nu să aibă o relaţie de durată.

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s