Orgasmu’

Posted: februarie 21, 2011 in Totul despre FUTAI

Despre bărbaţi se crede că sunt mai norocoşi decat femeile atunci cand vine vorba despre sex. Se excită mai repede şi au parte de un final mai fericit. Ei bine, situaţia nu este in totalitate aşa, unele dintre informaţiile cu care se laudă reprezentanţii sexului tare sunt cât se poate de false.

Cum simte un bărbat orgasmul1. Îşi pierd minţile

Unii bărbaţi spun că în timpul ogasmului nu mai ştiu ce se întâmplă cu ei sau în jurul lor… ca şi cum sunt inconştienţi. Se îneacă în plăcere şi, apoi, brusc totul devine clar. Se simt mai revigoraţi ca niciodată.

2. Fac schimb de energie

Câţiva reprezentanţi ai sexului tare au declarat că în timpul orgasmului simt că fac schimb de energie cu partenera şi prind viaţă, în nici un caz nu rămân sleiţi de puteri. Şi, atunci, i-am întreba… de ce vor să doarmă imediat cum termină?

3. E mai intens dacă îl amână

Toţi bărbaţii au căzut de acord: dacă amână momentul culminant, au parte de un orgasm mai intens. Astfel, ei îi oferă plăcere mai mare partenerei şi trăiesc mai intens plăcerea. Din păcate, puţini sunt cei care chiar aplică această regluă pentru că le e lene sau pur şi simplu nu ştiu.

4. Durează mai puţin

Ei bine, dacă bărbaţii se bucură de orgasm mai repede decât o femeie, au parte de o plăcere mult mai scurtă. Dacă în cazul reprezentantelor sexului frumos orgasmul durează chiar şi câteva minute, la bărbaţi totul se petrece scurt, în cinci, şase secunde.

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s