Bote…Fernando Bote

Posted: februarie 23, 2011 in Monden

Fernando de la Caransebeş a declarat, în emisiunea „Drept la Țintă” de la Kanal D, că se consideră un actor mai bun decât Mihai Bendeac. Fernando a interpretat într-o mică scenetă, pentru a demonstra acest lucru.

„Sunt actor mai bun ca Bendeac. Vreau o colaborare cu el, îmi doresc asta pentru că pentru mine el e cel mai bun. Sunt fanul lui nr.1. Dar dacă nu acceptă colaborare cu mine, publicul ăsta n-ar trebui să se mai uite la el, pentru că înseamnă că e pervers. Eu oricum îl admir şi îi mulţumesc pentru tot ce-a făcut până acum pentru mine”, a spus Fernando.

„Actorul” Fernando a acceptat să se lase pe mâinile unui stilist şi să-şi schimbe look-ul chiar în platoul emisiunii lui Mădălin Ionescu. De asemenea, el a venit îmbrăcat cu o pereche de chiloţi Botezatu peste blugi, spunând că îşi doreşte să lanseze o nouă modă.

„Am un respect mare pentru Bote, îmi cer scuze dacă greşesc. Eu vreau să lansez acest brand. Să ştie lumea că e de la Fernando de la Caransebeş. Din inimă să mă scuze, dacă vrea el, nu-i mai pronunţ numele”, a adăugat Fernando.

Aceasta este noua frizură, tip Cătălin Botezatu, a lui Fernando de la Caransebeş:

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s