BT 69 HOT (Z)

Posted: februarie 23, 2011 in Fără categorie

 

Falsul invalid imobilizat în cărucior câştigă zilnic în jur de 500 de lei. Pentru afacerile merge atât de bine, cerşetorul şi-a luat carduri pe care depune banii pentru casă.

Neculai Pintilie are 46 de ani şi nu suferă de vreo boală. Omul este bun de muncă dar mimează invaliditatea în zonele centrale ale oraşului. Ca să fie cât mai convingător , omul şi-a cumpărat şi un cărucior cu rotile în care stă cât e zi de lungă aşteptând mila trecătorilor.

Afacerile îi merg bine, spun poliţiştii comunitari care au găsit asupra sa 460 de zile, bani strânşi în cinci ore de „muncă” pe care urma să îi depună pe un card de economii. „ Vreau să îmi cumpăr o casă. Tot ce strâng pun pe card”, a spus Neculai Pintilie, cerşetorul care i-a lăsat pe poliţişti cu gura căscată când s-a lăudat cu câtşigurile sale.

„A refuzat să spună cât are pe card. Ne-a asigurat că are cîştiguri suficient de mari cât să îşi permită să vină la „serviciu” cu taxiul din localitatea Vorniceni, unde locuieşte. Se plimbă cu taxiul 70 de kilometri pe zi”, a declarat Bianca Albu, prutător de cuvânt Poliţia Locală.

Poliţiştii i-au confiscat banii şi l-au amendat cu 300 de lei pentru cerşetorie şi injurii aduse oamenilor legii.

Astăzi, cerştorul a ajuns iar la poliţia locală. Rămas fără bani, Neculai Pintilie a încercat zadarnic să profite de mila călătorilor ca să strângă bani să plece în localitatea Vorniceni de data aceasta cu autobuzul.

Reclame
Comentarii

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s