SuperBank

Posted: Februarie 23, 2011 in Fără categorie
Deghizat într-un personaj de Hollywood, un magnat britanic face ordine în Birmingham

Eroul veghează  să nu se întâmple nimic rău pe străzile oraşului său

Eroul veghează să nu se întâmple nimic rău pe străzile oraşului său

 

Viaţa ca un film. Un bancher din Birmingham, Marea Britanie, îşi pune noaptea mască de Zorro, ca să-şi acopere ochii, se îmbracă într-un tricou cu steagul naţional şi vânează infractorii.

Inspirat de eroul din filmul „Kick Ass”, un britanic care ziua lucrează ca bancher, se deghizează noaptea în Superman pentru a veghea asupra liniştii de pe străzile din oraşul său, Birmingham.

El îşi spune „The Statesman” (Omul statului), ca supererou, fiindcă noaptea se consideră un fel de ambasador sau diplomat care are de transmis un mesaj celor răi.

Justiţiarul a explicat că, ziua, lucrează ca bancher, în slujba oamenilor bogaţi, iar, noaptea, s-a hotărât să-şi dedice eforturile tuturor, scăpându-i de răufăcători. Eroul poartă mască, fiindcă nu vrea ca cineva să-i afle adevărata identitate. Nici măcar iubitei lui nu i-a spus cu ce se ocupă. În fiecare noapte îi zice că se duce să joace poker cu prietenii.

„The Statesman” este un fost soldat cu pregătire de pugilist. Poartă centură în care are trusă de prim ajutor şi armament de ultimă generaţie, cu ajutorul căruia vine în ajutorul poliţiei.

El îşi începe munca nocturnă la ora 19.00, după ce mănâncă o porţie bună de hrană. Primul incident în care a intervenit a avut loc în aprilie 2010, când a descoperit doi indivizi puşi pe furat.

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s